Sjukast ever.....

Äntligen klar med invägning.....ska aldrig mer göra om denna skitbantningen igen, har gråtit och svettats mer än någonsin!

Nu har jag ätit och druckit, mätt och glad :-)

Tack till DS Trademark, mm sports, arct group och helsingborgs Muaythai!!

Imån är det kick-as!

//Jo

Vad hände?

Igår var det ledig dag vilket inte betyder ligga på sofflocket!
Jag började med säckintervaller, sen hade jag en privatlektion, promenad med hunden och efter det fick jag 1 timme och 45 min till kontorsarbete med mig eget företag :-)
Dagen fortsatte med bilbesiktning UA, mathandel, proteinpannkaka, bakade 2st bananbröd, en till lektion, promenad med Yager, upphämtning av paket, egenträning i rymddräkt, kvällskiss med Yager och satte en deg till mina fröbullar innan jag stupade i säng! Vad gjorde ni?

Idag har jag bakar ut mina frallor, gått en långis med Yager, varit på utbildning på jobb och ätit frukost, sprungit i fyrtio minuter med rymddräkten på och Yager på släp! Nu blir det jobbet till kvällen!

2kg kvar, 2 dagar, tror ni jag klarar det??


//Jo

Två goodies ni inte får missa!!!

Gjorde precis riktigt goda proteinpannkakor, riktig munorgasm!

Blanda 1ägg, en skopa(0,5dl) vaniljkasein från www.mmsports.se och en skvätt mjölk, maaaassa kanel, stek i lite smör, jag åt med hallonkesellaröra, maj godd säger jag bara!

Och helgens mellanmål mugcake:
1dl chokladkasein från MMsports ,2 msk kakao, 2msk kokosmjöl, 1 ägg, 2msk kesella ev lite vatten, 1tsk bakpulver,
Rör ihop i en mugg och micra i 60sek på full effekt, heaven!!!

Annars får ni inte missa bästa massageutbildningen i Malmö i maj, visste ni att ni kan få 30% rabatt via mig :-) hör av er!!!

//Jo

5 dagar kvar!

Jag vill lägga mig i en lite hög och gråta, sova tills på fredag eller bara låsa in mig framför tv:n......min matchbantnig går åt helvete, min kropp vill inte, den bara trilskas och jag som alltid brukar ha det så bra......har aldrig väht så här mycket så nära inpå match....och det värsta är att jag ser ut att väga mycket mindra när jag speglar mig....
Har inget vettigt att säga alls......längtar till min kycklinfile ska intas.....och till träningen med svettdräkt.....men framför allt till invägning och maten efter!
 
Kärlek till alla som stöttar mig
//Jo

Utbildning

Igår var en lång dag, jag började med säckintervaller som kändes av kvaliteten....sådär :(
Promenad med Fisen, bakade kakor till jobbet, apelsinkaka och äpplepaj.
Jobb, hem och rasta hund, utbildning!
 
Jag var på IH på en föreläsning om förebyggande av idrottsskador med Mia von Reis som jobbar på idrottskliniken. Det var mycket intressant och jag visste faktiskt ganska mycket av det redan tack vara min utbildning till PT hos Ds Trademark (Tack!!!) www.dstrademark.se och egen erfarenhet och min tränare/sambo Stefan.
Men det var iallfall mycket trevligt, mer sådant åt folket =) framför allt föräldrar till idrottande barn hade det nog varit nyttigt för, vi pratade mycket om att konditionsträning inte påverkar barn upp till 15 år, allt har att göra med storlek på hjärta, lungor, och blodtutströmmningen osv.
 
Sen var klockan mycket, kom hem och tittade lite på Greys innan jag hoppade i säng!
 
Idag började dagen med intervaller, lite blandat i olika backar och trappor, kändes bra, även om det är svårare att komma upp i maxpuls när man inte har någon att träna med.
 
Promenad med hunden innan det blev utbildning på jobb, en skojig sådan om lite säljtips och annat.
 
I eftermiddag blir det privatlektion med Malin och sen egenträning för mig!
 
Glöm nu inte anmäla er till massagekursen i Malmö 6-12 maj, kontakta Shad på Ds Trademark!!!
 
//Jo
 
 

Utbildning och Media

Med i tidningen på 2 ställen =)
http://hd.se/sport/2013/04/16/ja-till-langre-titelmatcher/
http://hd.se/sport/2013/04/16/ny-proffsmatch-for-johanna/
 
Annars ville jag bara uppmana er att gå på bästa massageutbildningen 6-12maj i Malmö med Ds trademark, kom alla, kom!!!
 
//JO
 
 

Good news!!!

2 FINA LANDSLAGSTJEJER PÅ SM 2012
 
Imorse fick jag det efterlängtade beskedet att EM blir av 23-29juli i Portugal *wiiii* im so happy, jag älskar roliga turneringar och resor med sveriges härliga landslag!
 
Gårdagen spenderades med fina vänner och grillat, avslutning med grym boxning på TV, bl.a svenskar som fightades i Danmark.
 
Vi hörs snart
//Jo

Jag vill ha mer!

Ds ska hålla en massageutbildnig i malmö om ett par veckor, och jag längtar för jag tänker gå! Ska inte ni oxå gå? Jooo, jag kan varmt rekommendera deras utbildningar, fantastiskt bra inspirerande lärare och vem vill inte kunna massera ;-)
För intresse, kontakta Shad på ds trademark, www.dstrademark.se Shad Askari – VÄSTER- OCH ÖSTERGÖTLAND LÄN
Regionsansvarig Väster- och Östergötland Län
0709 – 56 18 08
[email protected]
 
Här kan ni även hitta mig: http://www.dstrademark.se/ds-sponsored-athletes
 
Annars var jag nere på klubben idag och skulle lämna av grejor till Stefan innan jobb, sjukt sugen jag blev på sparring.....ville nästan skolka från jobb ;-) men icke. Jag får nog min dos nästa vecka, Lina kommer eventuellt på besök igen *hoppas*. Jag älskar besök =utveckling!
Träningen känns riktigt bar nu, känner mig stark som attans!
 
Kanske har en ny grej på gång men vet mer om det i slutet av april, skriver så fort jag vet!
 
Tyvärr ingen bild idag, mobilappen har varit helt taikon hela dagern :(
 
 
Ha en riktigt fin lördag!
//Jo

Ärtor och morrhår

Sjukdag, sitter med en fryst ärrtpåse på axeln och vilar mig i form!

Dagens snaskiga lunch, proteinplättar med kesella/hallon-Moja :-)

Gårdagen bestod av ett sparringbesök från världsmästaren Lina Länsberg(www.linalansberg.shapemeup.se) det var roligt och jag tyckte det gick bra, tack för lite smisk Lina!!!

Annars är jag glad, min kära syster har fått en jobbchans, heeeejjja!!!

Och vissa människor är bara onda, elaka och borde försvinna från ytan, hur kan man bli så blind och egoistisk......

//Jo

Nyheter

Jag har ju glömt att presentera mina nya sponsorer som ska hjälpa mig på vägen i min karriär: http://www.artcgroupinc.com och här hittar ni mig på deras sida http://www.artcgroupinc.com/information_links/default.html
Tack så mycket ARCT group!!!
 
Jag ber om ursäkt för min hemsida som är under konstruktion, hoppas den ska vara på banan igen imorgon med uppdateringar!
 
Håller nu mycket på med att jobba med mitt egna företag, fixa visitkort, ska trycka reklamblad, planerar in utbildningar, klienter osv. Världens bästa man hjälper mig dessutom inte bara med träningen utan också därhemma med att fixa ett massagerum så jag kan ta emot kunder där!
I maj ska jag gå massageutbildning på DS trademark i Göteborg, här hittar ni den: http://dstrademark.se/ds-massage/. Ska bli så roligt, tack DS!!!
 
Annars är det full rulle med träningen som vanligt, lite drygt fyra veckor till match, galan sponsras av eurosport och har man tur kanske en del snuttar sänds på tv, gäller att göra en snygg, bra match!! Im in it to win it!!!
 
Solen lyser och livet är fint!
//Jo
 

johannarydberg.blogg.se

Elitträning och svenssonliv

RSS 2.0