Sjukgymnastik och Thailand!

Kom iväg på min löptur igår kväll, en halvtimme i hyfsat tempo, allt kändes fint som attans!
Avslutade med att mumsa i mig köttfärssås och spaghetti (säger det i den ordningen för jag äter köttfärssås med lite pasta till).
 
Hade planerat idag att gå upp och köra ett träningspass, men jag vaknade och kände ett behov av att ta det lugnt, så jag hade mysfrukost med tända ljus i soffan, youghurt, musli, smörgås och varm oboy, vilken lyxmorgon, allt medans regnet smattrade utanför.
Efter den lugna starten tog jag och Yager en promenad i regnet, hade det alldeles jättemysigt, inte en kotte ute i busvädret!
 
Kom hem och lagade lunchlåda för dagens jobb innnan jag åkte till sjukgymnasten med Stefan.
Fick lite olika bål/axelövningar som hemläxa i thailand. Överlag så behöver jag bättre bålstyrka/stabilitet.
 
Snart är det dags för thailand, längtar efter sol och värme, men även träning!
Det blir såklart lite semester men även träning, är ruskigt sugen på att gå match därnere men jag vet inte riktigt hur det blir än. Ill let you know =)
 
Jag har ju lite svårt för att vila helt längre stunder, mår illa redan nu av att jag inte tränade imorse....fastän att jag borde passa på att njuta lite av lugnet den här veckan.....ska nog springa ikväll, känns bättre att göra lite. Så sjukt sugen på att köra hårt nu!
 
//Jo
 

Sportsnack!

 
Hur känns det såhär efter match då? Oförskämt bra skulle man kunna säga, bara lite ont i höger benet där jag träffade en block, och ett blåmärke på höften från Susanns sparkar, men ärligt talat måste det ha gjort mer ont på henne?!
Var med på Antes löpträninig och joggade en runda för att få lite genomflöde i benen, kändes alldeles perfekt!
 
På kvällen  var det måndagsklubben, min tur att laga mat, det blev kyckling, klyftpotatis, pepparsås och underbar marängswiss till efterrätt =) Stefan och Filippa var oxå med för en gångs skull och vi hade jättemysigt.
 
Avslutade kvällen med att titta på min match från Italien som äntligen kommit, slagsmål på hög nivå ;-)
 
Idag hade jag planerat att hinna massor av grejor eftersom jag började ett, men ett läkarbesök drog ut på tiden något så jag fick skynda till jobb och kasta i mig donken på vägen......usch och bläää, jag gillar nogh inte sådant längre. Samma häromdagen köpte jag vaniljyoughurt och tänkte mmmm, gott ska det blir, men nej, way toooo sweet!
 
Ikväll ska jag försöka jogga lite igen, längtar redan efter träning, så enormt sugen och taggad just nu!!
 
Just det, igår var jag med på Sportsnacket på HD, kolla in: http://hd.se/24hd/?clip=1241353#category=658&date=2013-01&clip=1241353&startTime=0m0s
 
//Jo
 
 
 
 

Missade ni matchen?

http://www.svtplay.se/video/971691/25-1-13-00/?tab=undefined&sida=1">http://www.svtplay.se/video/971691/25-1-13-00/?tab=undefined&sida=1

På länken ovan kan ni kolla min match, jag går näst-sist så det börjar typ 3h och 25 min in i klippet!

I dagens hd kan ni läsa en jättefin artikel om mig

http://hd.se/sport/2013/01/26/efter-sm-guld-proffsdebut/">http://hd.se/sport/2013/01/26/efter-sm-guld-proffsdebut/

Sitter på tåget på väg hem och har magknip :-( hoppas det är borta till ikväll för då ska vi fira med alla vänner därhemma!


Puss
//Jo

Glömde bilden

Sm-guld!!!

Känns obeskrivligt bra att ha tagit sm-guld för tredje året i rad!!!

Inte riktigt nöjd med matchen men helt ok, träffade bra med boxningen men följde upp lite dåligt med sparkarna.

Nu ska vi fira, har redan börjat med champagne och Thaimat!!

Tack för alla lyckönskningar och grattishälsningar!

Tack till mina sponsorer mm sports och ds Trademark!

Imån kommer vi hem, alla i närheten av Helsingborg kom och fira med mig :-)

Puss
//Jo

Hej Falun!

Och godnatt, har haft en fin dag. Som alltid med sm träffar man alla godingar!!!

Här är nya matchoutfiten, längtar till imån!!!
Puss
//Jo

På väg

Rättelse: Bilden jag la in när jag var en tjockis är från 2001 inte 2011 som jag råkade skriva. Vägde runt 70kg, 20 kg mer än idag!!!

Nu sitter vi på tåg nr 3 till Falun, höll på att missa det första pga en sleten taxi-chaffis som aldrig dök upp, pucko!

Har fått i mig lite nötter, te och en fantastisk mix av kyckling, soltorkad tomat, rödlök, fetaost och koriander *omnomnom*

På bilden har jag min nya tröja från sponsorn ds trademark (www.dstrademarks.se), fler bilder på matchoutfit kommer ikväll!!!

Glöm nu inte titta på: www.svtplay.se

//Jo

snygg i håret!

Igår var det ledig dag och som vanligt går allt i 190knop......men sov faktiskt till nio och hade en lugn morgon med en kopp te framför tv:n innan jag rastade Yager i kylan.
 
När jag kom hem bakade jag brownies-muffins med hasselnötter, dem ska med på resan, belöning efter match lixom =)
Sen for jag iväg för att ha en date med dr.Pina och nålen, ajajajaj var det där gör ont, men det är för bra saker!
Vidare till sjukgymnasten där allt var prima och till sist  till klubben för lite tidnings-snack och fotande, avslut med en lite konstig träning-men jag tycker det kändes bra!
 
Började morgonen med att baka banan/choklad-muffins(dem ska oxå med på resan) sen  har jag varit och fixat frippan till matchen-snygg som alltid när Maria pillar håret!
Ett sista jobbpass och sen hem och packa: tusen grejor på listan som ska med!
 
Imån bitti bär det av mot Falun =) längtar till fredag!
 
//Jo
 
 

Nostalgi, svunna tider och besvikelse......

här har vi en bild från Thailand 2011, svunna tider, aldrig mer så fet igen!!!
 
Jaha, så sent i fredags kväll fick jag beskedet att min match är flyttad, den blir alltså inte längre direktsänd på svt 24......blev såklart både ledsen och arg....men klockan var mycket och jag var trött så orkade inte överreagera sån tur var.....men känns ändå tråkigt, har ju gått ut med det till alla jag känner, på hemsidan och till mina sponsorer....
Istället går jag någon gång under eftermiddagen och matchen kommer kunna ses på svtplay!
 
En god nyhet är att jag är nominerad till årets kvinnliga idrottare på HD -galan som går av stapeln 7:e februari, det är jag och 3 andra damer som slåss om titeln, kul bara att vara nominerad!
 
Ni kan ändå fortsätta rösta på mig till kampsportsgalan som går av stapeln i mars: http://www.kampsportsgalan2013.se/node/110
 
Häromdagen lämnade jag in min mobil på lagning. Rotade fram en gammal ericsson mobil jag haft förut, i den hittade jag sms från 2006, vilken galen nostalgitripp, läste och skrattade, vilka fantastiska, underbara vänner jag har/hade, och jösses vad vi var dramatiska hela tiden *haha*!
 
I helgen körde jag mitt sista hårdare pass, sparring på klubben, blandade känslor.......men försöker fokusera på det som gick bra, när jag slappnar av är jag snabb =)
 
På eftermiddagen var jag ute och skrittade på bästaste Snuselusan, det var sol och snö och iskall vind......kändes som mitt ansikte sprack! Sen pussade jag massor på både snusan & Centa, världens godaste falukorvsmular (förutom min prins Mulle då).
 
På kvällen var vi på middag hos Cilla & Mogge, baconlindad kycklig med mangochutneysås och sallad med melonbitar i *omnomnom* hade jag inte varit inne på sluttampen hade jag ätit tills magen sprack :p
Dem andra åt citronpaj med grädde och jag festade loss med en kopp te =)
Sen spelade vi spel, vansinnigt roligt måste jag säga, och fantastiskt dåliga förlorare på herrsidan......Jag och Cilla kammade 2 vinster av 2 omgångar!!!
 
Söndagen startade kvart över åtta, förberedde kycklingfileér, klyftpotatis, sallad, kokade pepparsås, bakade princesstårta, pepparkakscheesecake och dukade bordet inför kalaset.
Stefan blev satt på dammsugning och moppning när han vaknade och jag passade på att ta en promenad med yager. Det var helt underbart ute, strålande sol, lite kallt och snö, i love it!!!
 
Kom hem lagom så jag hann göra mig lite vacker inför gästerna!
Maten smakade fantastiskt hott, pepparsåsen kan jag verkligen rekommendera, hade det inte vart för att jag dietar hade jag vräkt i mig en plåt med klyftpotatis och sås *hehe*.
 
Tårtan och cheesecaken var vansinnigt goda oxå, men det fick bara bli 2 små smakbitar och sen te, te, te!
 
Här kommer recept på pepparsåsen:
500g lättcremefraiche
5dl matlagningsgrädde
soya efter smak-vill gärna få lite brun färg
2msk kalvfond
2msk tomatpure
Santa Maria-5 peppar måååånga varv
 
Koka upp och smaka av.
 
Cheesecaken är vansinnigt enkel att göra:
smält 50g smör, blanda ihop med 3-4dl krossade pepparkakor och lägg i en form
vispa 500g naturell färskost med 3dl florsocker/sukrin melis
blanda ner med 5dl vispad grädde, smaksätt med lite vaniljpulver.
Häll över pepparkakorna.
toppa med krossade pepparkakor.
Ställ in i frys minst en timma!
 
Efter kalaset blev det en lång härlig promenad med Yager och Niklegs i luren, vi skrattade gott åt min gamla telefon och alla sms.
 
Avslutade kvällen med bubbelbad och Django, Quentin Tarrantinos filmer är alltid lite udda, men jag tyckte ändå den var bra!
 
Längtar till fredag!!!
//Jo

Livet i 190.....

 
Påminelser till alla mina nära & kära och övriga läsare:
GLÖM INTE RÖSTA PÅ MIG TILL KAMPSPORTSGALAN:
http://www.kampsportsgalan2013.se/node/110
 
GLÖM INTE MIN DIREKTSÄNDA SM-FINAL:
SVT24 eller svt play fredag 25/1 kl:21-22
 
GLÖM INTE KOLLA IN MIN NYA SPONSOR OCH DERAS BRA ERBJUDANDEN:
www.dstrademark.se
 
KOLLA ÄVEN IN MIN NYGAMLA SPONSOR OCH DERAS GOA GREJOR:
www.mmsports.se
 
 
 
Igår var det sparring, ss-sparring dessutom....för alla som  inte vet vad det är så kör man 2 mot 1 så att säga, jag kör hela ronden och så har jag 2 st som byter varje minut pigga och fräscha.....hade ett riktigt mögigt pass, spänd och nervös, det slutade givetvis med att jag började grina (hör till vanligheterna vid sparring) men efter att jag andats en stund blev det mycket bättre, spänningarna släppte efter att jag grinat lite =)
Avslutade med 5 boxningsmits med Suma, kände mig lite awesome efter det!!!
 
Idag fick jag vila från morgontrännigen, kände mig slut igår, gråtfärdig av trötthet, det är en tuff vecka med mycket jobb och i helgen passar jag dessutom Douglas hästar, fast hästarna ligger mig varmt om hjärtat, speciellt bästaste Snuselusan <3!!!
 
Så jag hade sovmorgon ända till kl:6 sen blev det promenad med Yager, packa ihop allt inför dagen, hann njuta av en kopp te innan avfärd mot jobb.
 
Nu är det lunch på jobbet, jag äter smaskigaste omeletten på 2ägg och en skvätt mjöl, toppat med keso och bär-smakar som godaste pannkakan!!!
 
Slutar halvfem idag och då bär det av mot stallet för att mocka och pussa på Centa & Pandan, sen blir det stress till träningen som börjar 18,15.
 
Ikväll kan jag förhoppningsvis sjunka ner i soffan en stund och bara söla.
Imån blir det 190 igen, håller nybörjarpasset, sen ska jag uthärda ett sista sparringpass, stallet och rida, förbereda för Filippas kalas och middag hos Cilla & Morgan på kvällen.
 
Söndag får jag gå upp tidigt och åka till stallet, sen måste jag baka tårta och hjälpa till för kalaset som börjar 13.
 
Jag längtar tills jag kan andas ut lite, nästa vecka när det blir lite mer chillträning!
 
//JO-längtar till finaldags!

Tv-tider och gott!

Torsdag och jag börjar bli riktigt trött, veckan har verkligen gått i ett, har knappt haft en lugnt stund.....börjat vid fem varje morgon och slutat vid halvelva. Det känns att SM-finalen närmar sig, några hårda pass kvar innan jag börjar dra ner....
så här såg min dag ut igår:
5: pwo
5.45: uppstigning
6-7.10: säckintervaller
7-7.30: dusch och proteindrink
7.35-8 promenad med yager och föjla Filippa till skolan
8.20-9.20: Privatlektion
9.30-10.15: förberedelse av lunch och mellis till jobbet
10.20-11.10: promenad med yager och hämta paket från mmsports på posten
11.15-11.30: en kopp the och en banan i soffan innan avfärd till jobb.
12-20.30: jobb
20.30 pwo +proteinbollar
21-22.10 thaiträning
22.10-22.30: dusch och proteindrink innan sängen
 
Idag började jag ungefär samma fast jag körde löpintervaller i ett kallt och snöigt vinterland =) sen privatlektion, hundpromenad och jobb.
 
Proteinbollarna jag gjorde igår blev riktigt smarriga, här kommer recept:
 
2dl onewhey hasselnöt/choklad
1msk kakao
100g kesella
1dl kaffe
1,5dl hackade mandlar/hasselnötter
80g dinkelgryn
80g bovete
 
mixa allt och forma sen till bullar som du rullar i kokosflingor, ställ in i kylen *omnomnom*
Jag gjorde rätt stora bollar så det blev bara 9st, dem innehåller ca 12,5g protein och 213 kcal.
Jag äter två till mellis innan träning!
 
Glöm inte gå in och kolla på DS trademarks hemsida, dem har massa bra och roliga utbildningar: www.dstrademark.se
 
Fredag den 25:e januari är det ju som sagt dags för SM-final i Falun, den kommer att direktsändas på svt24 för alla som är intresserade av att titta på mig!!!
20:00-22:30 SVT24 och SVT Play X-trial, thaiboxning, draghund och squash
 
 
//Jo
 

Det går bra nu!!!

Ny sponsor och nya möjligheter!!!
Gå in och titta om du hittar något som passar dig!!!

http://www.dstrademark.se/

Tack Shad!!!

Igår kväll gick träningen grymt bra, avslutade med tekniker som gick åt fanders..... Men försöker fokusera på det som va awesome, hårt och explosivt, muaythai <3

Sov tyvärr dåligt inatt och därför blev intervallpasset på säcken i morse inte det bästa, gör om gör rätt ikväll!

Nu blir det privatlektion och jobb!

//Jo

smisk

 
Japp, det ni ser på bilden är vitkål, jag älskar smaskig färsk vitkål.
Är inte så förtjust i tillagad, möjligtvis i min hemmagjorda wook isåfall, men det ska bara wookas kort, kort, tycker om att behålla krispigheten i vitkål!
 
Igår åt jag korv stroganoff med strimlad vitkål och idag blev det köttfärssås med strimlad vitkål, hur gott som helst!!!
 
Ett annat tips är rårörda lingon med riven vitkål och blodpudding, ååå kravings!!!
 
Igår var Aneek och jag hos Halmstad muaythai för lite sparring. Körde lite med Ida och Miriam men mest Madde-muffinkakan, tack för mycket smisk, kände mig långsam och kass och har lite ont i snoken idag.....men hellre nu än sen :-) Jag gillar nog att köra hårt ändå, så vet man hur det känns lixom :P
Tack Madde!!!!
 
Imorse blev det ett intervallpass i snön, det känns mycket tyngre att springa när det har kommit snö, men ändå krispigt, kallt och härligt.
 
Det blev så här: raksträcka, trappa, raksträcka, backe*2, raksträcka, backe, raksträcka, trappa, raksträcka, backe*2, trappa*2, raksträcka, det blev alltså 15st intervaller i lite olika längd med lite olika vila imellan, intervallerna ligger mellan 30-70s och vilan mellan 10-30s. Värmer upp med 8min jogg och varvar ner med 7min jogg.
 
Ikväll blir det till att kötta mits med Stefan i våran grymma källarlokal!!!
 
//Jo-kålbruttan

matporr.....

 
I lördags gjorde jag hemmagjord pizza med lchf-botten, har provat en gång tidigare men den blev gummiaktig och läskig.... :S
Men nu bestämde jag mig att prova igen efter att ha hitta 2 bra recept. Jag gjorde 2 plåtar, en var med:
4st vispade ägg och 4dl bakerix
 
den andra var med:
3st vispade ägg
1,5dl riven ost
2dl mandelmjöl
1dl sesamfrön
 
Båda läggs på plåt med bakplåtspapper, lägg plastfolie över och knåda/kavla ut till önskad tjocklek/storlek.
Grädda i 4 min på 200grader, tag ut och låt svalna, toppa med önskade ingredienser.
 
På ena pizzan hade jag tomatpure´, krosade tomater, ost, skinka, gul paprika och oregano
den andra hade jag tomatpure, krossade tomater, skinka, köttfärs, paprika, lök, tomat, stark sås och oregano
 
Det var hur gott som helst och botten blev kanon!!!
 
Hann med att rulla lite proteinbollar oxå:
50 g Kesella Lätt
40 g Råggryn
30 g Body Science Casein Vanilla Ice Cream
1 dl Stevia strö
½ tsk vaniljpulver
1 msk Kakao
½ dl Kaffe

 blanda allt väl och forma till bollar, rulla sedan i kokos!
 
Bakade även en kladdkaka med nougatkräm, vanlig kladdkakerecept med hyvlad nougat på toppen(lägg på när kakan kommer ut ur ugnen).
 
Lördag förmiddag bestod av promenerande och sparring, för att ha ångest som vanligt, jag brukar alltid ha det innan sparring, förmodligen för att jag hatar att känna mig dålig......helt ologiskt då jag inte kan bli bättre utan att köra med dem som är bättre, men iallafall så gick det hyfsat bra!
 
Söndagen var det ganska mycket full rulle med att åka till tippen, lämna bil och ha barnkalas för Filippa.
Efteråt tog jag en fantastiskt kall och fin promenad med Ampi längs stranden och upp i pålsjö.
 
Väl hemma var jag halvt stelfrusen så Stefan och jag hoppade ner i spat och värmde oss, fantastiskt skönt, sen blev det köttfärsås och spaghetti och mys i soffan, underbar söndagskväll!!!
 
Idag börjar sista stenhårda köttandet inför SM, det började med ett härligt intervallpass imorse, kändes faktiskt bra och ikväll blir det sparring i Halmstad!
 
//Jo

Stockholm!

 
Javill ägna ett stort tack till slagskeppet som lät mig besöka dem och träna, och Sofia och henns kille Marcus för skjuts, sällskap, sparring och för en härlig helg helt enkelt!
 
När vi kommit fram på fredagen blev vi upphämtade av Fia & Mackan på Bromma, körda till hotellet för ombyte, sen till östermalm för att handla lite lunchsnax och sen traska in på slagskeppet!
 
Första passet blev 5 ronder mitts med Lex för både mig och Fia, kände mig stark och explosiv. Sen blev det 30 min clinchande. Fia är grymt duktigt och stark som en oxe =)
 
Hann vila ca en timma och få i mig lite diet fuel från mm Sports, banan/ckolad *namnam* sen var det dags för sparring.
Jag var tyvärr för trött på detta passet med den korta vilan mellan, kände mig långsam och tvekade för mycket.
 
Efter passet blev vi körda till hotellet för dusch och ombyte. Fia & Mackan va och handlade under tiden, sen åkte vu hem till dem i Täby.
Vi lagade tacos och min chokladpuddingkaka (som blev helt misslyckad, jag skyller på ugnen:P ) allt var underbart efter hård träning!
Satt bara i soffan och degade innan vi fick skjuts tillbax till hotellet, vi bodde förresten på comfort hotell stockholm på Kungsbron 1, väldigt centralt.
 
Lördagen började tidigt med frukost kl 8, youghurt, musli, ägg och en fralla-gödde!!!
Sen blev vi upphämtade för sparring på slagis, idag var en mycket bättre dag, kände mig mer alert och kom in med min boxning och blockade bra!!!
 
Vi fick skjuts till hotellet där vi gjorde oss iordning för en shoppingrunda. Ampi, jag och Anna sprang runt i butiker och handlade effektivt, jag hittade ett par skitfina skihhhandskar på rean, 4 strumpor, oxå på rea och underbraa skor med nitar på!!!
 
Hann med en fika på Bellmans oxå (tror det hette så) där jag och Ampi delade på en grillad smörgås med mozzarella, skinka och soltorkade tomater, smaskigt som attans!
 
På kvällen blev vi upphämtade av Fia och Mackan för ett celebert besök på Berns =), hade sällskap av ett till par från slagskeppet. Åt massa god mat och framför allt en underbar chokladfondue-sista snaskhelgen innan sm!
 
På söndagen blev det Fias fyspass, redigt bra, kände mig ändå åigg efteråt, men efter att vi hade fikat clubsandwich dog all energi.....åkte hem till Fia & Mackan och Grisen såklart och hängde lite innan det var dags för avfärd mot Bromma- tack snälla för allt!!!
 
Veckan än så länge har varit träning, träning, proteinpannkakor, konstiga drömmar, promenader, bakning av musli, knäcke och godaste proteinlimpan.
 
Proteinbröd med lingon:
4 dl naturell yoghurt
1 dl lingon
1 dl honung
2 dl råggryn
0.75 dl linfrön
1 tsk salt
2 tsk bikarbonat
1.5 dl krossade nötter (jag hade hasselnötter & solroskärnor)
3 dl mjöl (jag hade 1 dl vetemjöl, 1dl kruskakli och 1 dl rågmjöl)
2 dl Body Science Bake Protein

Gör så här:
Blanda alla ingredienser i en bunke.
Smörj en brödform.
Grädda i cirka 35-40 min i 200 grader.
Låt svalna under en handduk.
 
Smaskade i mig 2 skivor, en med kokt ägg och en med ost!!!'
 
Idag har jag varit hemma med huvudvärk hela dagen.....hade så ont i huvet så jag var illamående och kräktes.....men nu känns det äntligen bättre efter att ha sovit, sovit, knarkat, sovit och sovit!
 
//Jo

Nytt år och nya mål!!!

Jag hade en fantastiskt bra nyårsafton med mina fina vänner. Aneek och Stefan hade stått och kockat thaimat hela eftermiddagen, det var helt underbart , bättre än bästa thairestaurangen i stan!
Tolvslaget var ju lite regnigt så vi smet bara ut för det obligatoriska minutrarna och kramandet vid tolvslaget.
Vid halvfyra körde jag hem sista  gästerna (hade 3övernattare kvar) och när jag kom tillbaka hittade jag fyra stycken ganska fulla kompisar (inklusive Stefan) som körde thaiboxning i källaren.......ja jösses, det är inte lätt att vara ensam om att vara nykter! ;-)
 
Kom i säng tio över fem efter att ha nattat min kompis Emelie, och Aneeks tjej Magdalena, stefan och Aneek skulle promt dricka lite mer vin och njuta.....
Vaknade först strax inna nio och tänkte näääääää, men somnade som tur var om.
Studsade upp tio i tolv, kände mig utvilad. Det var tyst och lugnt i huset, jag åt en mysig frulle och pwo innan jag begav mig it i ösregnet en timme med fishunden.
Sen blev det löpintervaller, det såg ut så här:
uppvärmning 7 min jogg
 Raksträcka 70s, vila 20
trappa 30s
raksträcka 60s
backe 45-50s
detra gjorde jag 4 gånger, 16st intervaller!
fantastisk start första dagen på nya året!!!
 
onsdagen blev full rulle hela dagen, hundpromenad 6, privatlektion sju, säckintervaller 8, privatlektion 9,30, jobb 11-20.30 och avslutade med thaimitsar och clinch till kl tio med Stefan, lite tung men ok pass.
torsdag började med samma löpintervaller sinn nyårsdagen, kände mitranan och lätt trots träningsvärk. Jobb 9.30-16.30 sen en privatlektion med 7-åriga Isabella, hon är så söt!
egenträning på klubben, 5 ronder thaimitsar, 5 ronder Sparring med suma(tack snälla), 3 ronder lowkick och tre ronder boxningsmits med suma, sjukt nöjd!!!
 
idag bar det av till Stockholm med Ampi, Fia och jag gör ett hemmasnickrat träningsläger :-)
//Jo

johannarydberg.blogg.se

Elitträning och svenssonliv

RSS 2.0