Kalas

I helgen var det kalas för Linnpan som fyllde 30år! Vi höll hus på Jacob handens hus, vädret var strålande och vi hade en mycket trevlig kväll!!!

Jag som är lite ovan att dricka vin vaknade halvsju och hade lite ont i huvudet..... Låg i soffan en stund innan jag rastade yager.

Sen fortsatte jag med en cykeltur ner till Ampi i stan och bakade Scones till henne och Martina, mums!
Hjälpte Ampi med diverse grejer innan jag cyklade hem igen vid fyra. Resten av kvällen var lugn och skön!

I veckan har det mest varit träning och jobb med företaget!

Imån ska jag till Armand och boxas :-)

//Jo

Ett nytt kapitel!

Efter ett ha funderat och räknat och pratat och slitit mig i håret lite beslutade jag mig slutligen för att avsluta min tjänst på Netonnet....allt för att satsa på mitt eget företag som Pt och kostrådgivare! För er som missat utbildade jag mig och blev licensierad personlig tränare och kostrådgivare i april. utbildningen gick jag hos Ds trademark www.dstrademark.se, en riktigt bra utbildning som jag är mycket nöjd med!

Jag kommer fr.o.m. i juni även att finnas på träningsvärket i Landskrona för alla som vill ha lite hjälp med träning och kost. Jag kommer även att kunna köra lite thaiboxning där för dem som är intresserade av det! Tack Shad för möjligheten!

I måndags och igår spenderades i hästvärlden, där jag trivs bäst när jag inte står i ringen :-) igår red jag fyra glada spralliga hästar, avslutade på terrängbanan på Snusan❤ stort tack till världens bästa hästägare Douglas och terrängtränaren Thomas Grönberg, gick hem och la mig som en lycklig tjej!

//Jo-in heaven

alternativ helg

Peter sitter i bilkö

I helgen har jag surat lite....eller egentligen inte surat, men min boxningsmatch den 1:a juni blev än en gång inställd =( Så jag valde att göra andra saker än att träna faktiskt.
I fredags var jag i stallet och red 3 hästar, ut i skogen med två och hopplektion med en tredje, det var en mycket bra dag med massa sol.
På hoppningen fick jag skutta hinder utan stigläder, därav en härlig stramande träningsvärk i låren, men Centa var verkligen jätteduktig! Tack Douglas och Thomas!
 
På eftermiddagen begav vi oss till Göteborg för att fira systerns 35-års dag, och vi fastnade i värsta bilkön på länge.....eller typ i hela mitt liv, stod helt still utanför Halmstad och fick sen köra gamla motorvägen till Falkenberg, hela resan tog 3,5timme, vanligtvis tar det två timmar......men väl framme fick vi god mat och hade en fin kväll!
 
I lördags gick Filippis, Pappa, hundarna och jag på en jättemysig, solig morgonpromenad sen åkte vi till stan för lunch och möta upp Stefans kompis. Hann även titta lite på Göteborgsvarvet innan himlen öppnade sig och regnet stod som spön i backen, helt galet och Filippa och jag blev tokblöta!!!
 
Väl hemma i skåne igen tog jag mig till Sillen& Makrillen för att möta upp tävlingsgruppen, vi hade en finfin utekväll, Tack allihopa!!!
 
Igår hade jag två lektioner på morgonen med duktiga elever sen fortsatte vi på gymnastikuppvisning med Filippisen.
 
Alltså ibland undrar jag vad som har hänt med mig, har blivit så himla blödig......tittade på minsta barngruppen 3+ när dem visade lite rörelser och jag blev typ tårögd för att dem var så duktiga......och det där har hänt ganska ofta på senaste att jag tycker saker är så himla fiiiint.......JAG MÅR ILLA!!!
 
//Jo-mental insanity?

Slagsmål i massor

Har haft lite bloggpaus en vecka, semester och tusen grejer att göra...som vanligt!

Var i Halmstad i onsdags och sparrades med Madde och Anna Tatjana och i lördags Hade vi Madde-muffin och Miriam på besök för sparring, gick fint, ganska bra dag får jag själv säga!

Igår var Pannie på besök för lite sparring, en mindre bra dag för mig, kunde inte tänka ordentligt..... Tack för sparring alla tjejer från olika håll!!!

Puss
//Jo

Sol i hjärtat

Idag har jag haft en underbar dag!
Började morgonen med en privatlektion sen blev det egenträning med Jenny-tack snäckan! Vi körde Mits och sparring.

Underbar promenad i solen med Yager, passade på att hämta ut paket från mm sports med mitt favo-protein casein www.mmsports.se så jag kunde göra smaskiga protte-pannkakor till lunch, finfint med rivet äpple och kanel!

Fortsatte dagen med företagsjobb i solstolen och rastade med lite fönsterputs mellan varven. :-)

Nu på kvällen har jag kört thai och ätit en hemmagjord hamburgare *omnom*

Nu blir det sängen, natti
//Jo

Underbara härliga vår!

Har haft en härlig helg med underbart väder!
I fredags hoppade jag min favorit fröken snus för Thomas, roligt, jobbigt och bra! På eftermiddagen grillade vi korv och hemmagjorda burgare och hade det mysigt.

På lördagen gjorde jag comeback på träningen efter match, mest blivit promenerande och en liten löptur under veckan. För en gångs skull var det riktigt roligt på sparringen som för mig annars brukar vara ångest..... Tror det beror på efter match-känsla och att jag var avslappnad!

Eftermiddagen spenderades i stan, lunch med vänner, titta på springtime och köpa nya vårjeans. 299kr på H&M, perfekt.

På kvällen grillade vi med thaiboxarvänner, badade bubbel och tittade på Glory. Fantastiskt dag på alla sätt!

Söndagen startade tidigt kl fem med boxning på kanal tio, Maywether of course! Sen hade jag lektion, hundptomenad, lektion igen med superduktiga Cilla, hon har bara kört thai 2 gånger men lär sig snabbt!

Sen var det kalas i Hässleholm och väl hemma igen var det hundpromenad och altanpyssel på schemat-full rulle!

Denna veckan har jag semester från NetOnNet så jag har ägnat mig åt fönsterruta och lite solhäng.

Nu väntar jag på Shad från Ds Trademark för roliga grejor!!!

//Jo

Härliga tider

Jag längtar till framtiden för nu är det massa på G!!! Wiiii :-)

Matchen i Helsingfors var inte en av mina bästa, den var bra men jag hade tänkt köra på ett annat sätt..... Fast jag gillar clinch, owwweiii!!!
Så vinst till mig. Vi firade på stan med lite malmöfolk och danskar, riktigt bra kväll!

Nu ska jag sova med fjärilar i magen ;-)

Puss

Bastu, mat och annat!

               
Jag brukar inta så ofta skriva grejer om min vikt, för det brukar fungera rätt bra, jag brukar gå ner i tid och det är sällan jag bastar inför matcher. Jag brukar bara äta lite mindre och så är allt bra =)
 
Men den här gången gick det inte som jag ville......jag bastade nästan fyra timmar sammanlagt och grät en skvätt under tiden, och bannade livet en och annan gång under tiden......och löste lite korsord ibland :P
 
När jag började med att tävla i thaiboxning började jag också att ta bort alla kolhydrater, för att jag ville gå ner i vikt, sen fortsatte jag bara så för att jag tyckte jag mådde bra. Jag tränade så under ca två år, och allt som oftast hade Stefan och jag vilda diskussioner om att jag inte orkade prestera under träningarna.....Jag vägde lite, låg runt 52-54kg mest, men jag orkade inte prestera fullt under hård träning. Givetvis var det ju inte så svårt för mig att komma ner i vikt till matcher och precis innan match käkade jag alltid lite kolhydrater.
 
Men till slut bestämde jag mig för att börja med kolisar igen för att se om energin blev bättre. Så det senaste året har jag ätit kolisar vilket har genererat i att jag har lagt på mig massor av muskler, framför allt rygg, axlar och armar, men det har oxå gett mig en helt annan ork på träningarna, jag känner verkligen hur jag kan slå och sparka stenhårt, hur jag orkar köra hela passet, mindre gråt, mindre bråk mellan Stefan och mig, I LOVE IT!
 
Så alltså är det mest fördelar men det har lett till att jag nu ligger på en "normalvikt" på 56kg, kanske inte helt optimalt, men jag har gått ner det senaste matcherna utan problem.....men nu ville det sig inte....
Jag inväntar ett nytt kostschema från Gourgen Gevorgian eller "Gurkan" som jag brukar säga från Ds Trademark, jag hoppas att det ska bli en början på något bra, lite lägre normalvikt och lättare att ta sig till matchvikt.
 
Vad jag inte förstod när jag inte åt kolisar var vilken skillnad det skulle göra med energin och jag vill faktiskt som elitidrottande inte gå tillbaka till träning utan kolisar, heja kolhydrater!!!
 
Några grejer som alltid hjälper mig under träning och framför allt diet är:
Diet Fuel som jag gärna tar som mellis direkt efter träning mycket låg fetthalt, eller i proteinpannkakor.
Casein-ett långtidsverkande protein, motverkar muskelnedbrytningen, gör jag gärna som en chokladpudding på kvällen *nomnom*.
D-vitaminer-behöver vi alla i länder utan sol på vinterhalvåret.
 Bcaa-xx-när jag tränar på tom mage, Kan minska känslan av mental trötthet och öka fokus vid intensiv träning.
Eaa-xx
 -tar jag alltid under mina hårda thaipass, Kan hjälpa dig att maximera din träning och påskynda återhämtningen.
Alla dessa hittar ni på www.mmsports.se
 
Mer om matchen kommer senare!
//Jo

johannarydberg.blogg.se

Elitträning och svenssonliv

RSS 2.0