Protein-morotskaka



1 dl bakepro/whey 100 vanilj(jag blandade)
2 dl (90g) mandelmjöl
2 tsk bakpulver
2-3 tsk kanel
1/4 tsk ekologiskt vaniljpulver
1/2 tsk salt
1tsk ingefära
1/2 tsk kardemumma 
3 msk kokosolja (mätt i fast form)
2 stora morötter (265g)
3-6 msk agavesirap 
3 ägg

Vispa ägg å agavesirap fluffigt, blanda ner resten av ingredienserna, häll i smord å bröad form, in i ugn på 175 grader i ca 40min. 

Frosting:
75 g lättkvarg/kesella
100 g Philadelphia 3% (eller valfri fetthalt)
3 msk sukrin melis (sockerfritt florsocker) eller en skvätt agavesirap som hag använde då blir den lite lösare. Vispa ihop med en gaffel.

Enjoy :D
//Jo


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

johannarydberg.blogg.se

Elitträning och svenssonliv

RSS 2.0