Finaste prinsen

Häromdagen fick jag äntligen tag på Mulles ägare Ingela, kan inte beskriva hur glad jag blev när jag fick höra att han mår bra, satt och grät i säkert 20min efteråt, kände mig lite lätt psykotisk *hehe* grät för att jag var lättad, för att jag saknar honom och för att han inte är min längre!
Så nu har jag bestämt att jag ska hälsa på honom nästa vecka, pussa silkesmulen, lukta på honom och njuta av stunden!
usch nu blir jag alldeles gråtig igen.....
 
Igår var en grå och regnig dag, tror det regnade heeela dagen, min motivation har gått och gömt sig  någonstans......men släpade mig iväg till stallet och hade en mysig ridtur i ridhuset med snuelusan.
Engagerade mig i lite markarbete med öppnor, och jobbade även med galoppen, Pandora ville gärna vara lite bekväm, lång och bara böja på nacken så det var inte helt lätt att samla ihop henne, men skam den som ger sig, tyckte hon kändes fin!!!
 
I torsdags hade jag två nya privatelever, 2 herrar i medelåldern som kämpade på kanon, alltid roligt med folk som vill. Dem bestämde genast att fortsätta så det ser jag fram emot!
 
På kvällen åkte jag ner till Armand med Martina i släptåg för lite träning, det var längesen jag fick tid för att vara hos Armand nu.....blev kastad rätt in i verkligheten med sparring, plattor med press, säck och styrka, kändes trots det långa uppehållet från boxningen bra! Fick också reda på att jag har boxningsmatch om 2 veckor i Danmark, rätt in i det bara =) Kan jag bara lösa all logistik med jobb och annat så blir det aktuellt, kul!!!
 
Fredagen bestod av bakning hela dagen, kanelbullar med och utan russin, chokladmuffins, -med marshmallows, nougat och -dumle, och en banankaka, fullrulle kanelbulle kan man säga ;-)
Hann även med en privatlektion där vi snöade in på teeps.......många har svårt för att göra en vänster teep(främre benet ) utan att ta ett steg innan med bakre benet (dock har jag övat mycket på detta) bästa sättet (enligt mig) är att öva mot en vägg, ställ dig på avstånd så du når väggen när du  lyfter benet, efter det tar du ett steg tillbaka och övar på att trycka ifrån direkt utan steg, använd väggen för att studsa tillbaka till utgångsplatsen, glöm inte att lyfta upp benet, komprimera kroppen och sen tryck ifrån, vrid i höften, hängde ni med?
 
Efter lektionen skulle jag ut på en springtur, fick ruskigt dåliga nyheter under tiden.....min älskade syster har fått stå ut med nog......blir så förbannat trött och ledsen på det svenska rättssystemet som verkar vara helt ur funktion.....som inte tar någon hänsyn till barn eller sjuka......orkar inte förklara allt men ni som vet ni vet.....jag hoppas för allt i världen att det ska ske ett mirakel, att allt ska lösa sig, för vi kommer aldrig ge upp, ALDRIG!
 
Kom ner till lokalen och grät en skvätt sen slog jag ut lite ilska på mitsarna (Stefan var snäll nog att hålla lite åt mig) sen sprang jag hem igen.
 
På kvällen gick jag på bio med hästtjejerna (å Douglas fast han är inräknad där ;-)) för att tänka på annat. Såg hypnotisören som jag faktiskt tyckte var bra.
 
Igår (lördag) var det tävling nere på klubben, jag fungerade som invägningskontrollant, bullbakare och domare.
Rev av ett sparringspass med damerna från Halmstad innan tävlingen började, kändes fakltiskt ganska bra, fick in bra variation på boxningen men som vanligt sämre fokus när jag är trött, ramlar lätt in i allt då istället för att hålla mitt avstånd.....mer att jobba på helt enkelt, men kändes ändå bra!
 Allt flöt på kanon med tävling och jag hejade mellan varven så det stod härliga till, Grattis till alla fighters och cocher som gjorde ett jättebra jobb!!! Och stort tack till alla som var med och hjälpte till!
 
Kvällen spenderades med Sissi och Dennis, tacos och chokladkaka =)
 
//Jo

Tävling

På helsingborgs muaythai idag, kom och titta!!! Diplom, junior, D, c, å b-matcher, nio hemmafighters! Kom igen, köööötta!!!

Bakade heeela dagen igår så vi kan ha idag :-) nougatmuffins, choklad, -med marshmallows, dumle, banankaka, kanelbullar!!!

//Jo

helt vanlig vardag

Måndag, ny dag, ny vecka, intervallöpning i Pålsjö med Ante och gänget! Det är ett av mina absoluta favoritpass, bra sällskap, svettigt och härligt. Det blev lite trappor, backar och armträning med stock *pust*
Det var riktigt kallt i måndags,mössa, vantar och tre tröjor....och jag hade gärna haft mer =)
 
Igår hade jag ledig dag med lite olika bestyr, hann även med en liten powernap på dagen, det var sjukt skönt och jag behövde verkligen det!
På kvällen var det Antes thai-pass, det betyder köööötta!!! precis ett sådant pass jag hade längtat efter. Körde med lite olika personer då Ante hade rotation med mitshållning för dem som ska gå match i helgen. Körde 3 ronder med Sabina, 2 med Aneek och sen höll jag 5 för Martina och sen körde vi även blåmitts med maaassa sparkar, svettigt, härligt och energiskt, kändes faktisk skitbra!!!
 
Idag är jag trött och det är grått ute, vill helst krypa ner under täcket igen......men ska snart ta mig i kragen. Ridtur på bästaste snuselusan väntar <3 sen blir det jobb till halvnio ikväll!
 
//Jo

Ledig helg

I fredags hade jag ledig dag, vaknade till ett regnigt Helsingborg och kände mig allmänt opepp på att göra något annat än att ligga raklång i soffan!
Tog mig till slut i kragen och rastade min hund. Åkte sen till stallet och red på den finaste Pandalusen <3 en härlig skogstur i lite regn. Underbart med hästlukt och lugnet jag känner i stallet!
Fortsatte eftermiddagen med Sparring i Halmstad med Madde, Miriam, Martina och Ida, gott tjejgäng! Sparringen började bra och slutade lite sämre....fast mest för att jag var trött och blev seg. Det är lustigt det där med mig och Sparring, kan ha en sån sjuk ångest innan jag ska Sparras men väl där känns det fint som attans ( oftast iaf).
Fredagskvällen blev lugn i soffan med kärleken.
På lördagen var det dags för Sparring igen, hann inte ens tänka på det innan, hade ett ok pass, sånt som jag bara tar mig igenom lixom....gjorde inget speciellt fantastiskt.... Sen var det full rulle med tävlingsmöte, presentshopping, hundrastning, matlagning och uppfräschning av mig själv.
På kvällen vankades det kalas för Sissi. God mat, trevligt sällskap och lite vin, ( lite för min del, inte alls sugen) Tog mig dit på cykel men hem i bil då det ösregnade på nattakvisten!
Söndag bestod av en likadan morgon som fredagen, regn=omotiverad. Släpade mig till stallet och hade en mysig ridtur på Cent med bästa Millemo <3
Eftermiddagen bestod av en privatlektion med en av mina duktiga elever. Resten av aftonen spenderades i soffan med lite ångest.......
Jag måste inte ligga i hårdträning nu. Kan ta det lite lugnt, men är man van att köra hårt kan det kännas konstigt att inte köra varje dag....borde njuta av att slappa lite men ångesten kryper trots att jag inte orkar träna..... Blev bara fyra pass under veckan plus mina obligatoriska hundpromenader och ridturer...... Njut... Eller??
Träning och jag har ett kärt men komplicerat förhållande.

Vad gjorde ni i helgen?

//Jo

Lite recept

Glömde bjuda på mitt recept på supersmaskig "kanelbullekaka":
1 ägg
3½ dl socker
7 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
4 tsk vaniljsocker
100 gram smör
3 dl mjölk
Blanda ihop och häll i en form

Fyllning
200 gram smör
2 dl socker
2 dl havregryn
5 tsk malen kanel (jag hade det dubbla)
blanda ihop och klutta ut över kaksmeten

sätt in i ugnen ca 30min på 200grader!

Smaskig, ibland äter vi den med en skopa vaniljglass till =)

Och mina frukostbullar som jag gjorde häromdagen:
1dl kruskakli
1dl råggryn
1dl rågmjöl
1dl linfrön
1dl solrosfrön
7dl vetmjöl
1 påse torrjäst
1msk socker
1tsk salt

Blanda ihop 1dl rapsolja (eller det ni har hemma) med 4dl fingervarmt vatten och blanda med torrvarorna, knåda ihop och låt jäsa i 30-40min under handduk.

Baka ut med vetmjöl och forma till små bullar, blir ca 10st, låt jäsa igen under handduk ca 30min.
Pensla med ägg eller filmjölk och strö över önskade toppingar, jag gjorde 5 med riven ost och 6st med sesamfrön, hade även flingsalt på alla. Stoppa i ugnen på 225grader i 20-30min.

och bananpannkakor som efterfrågat:
blanda en mosad banan (för hand eller stavmixer) med 3-4st ägg, stek i smör, servera med keso och färska bär *mumma*

å så mitt bananbröd:
2 mogna bananer (kan alltså vara bruna)
2 dl havregryn/råggryn (tar alltid vad jag har hemma)
4 dl vetemjöl/rågmjöl (jag brukar vilja ha lite nyttigare)
1 dl grovhackade cashewnötter
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
250 g Kesella/turkisk youghurt/creme fraiche (tar det jag har hemma)
1/2 dl honung

Garnering:
1 dl bananchips (ibland gör jag utan)
Sätt ugnen på 200°. Skala och mosa bananerna. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i kvarg, honung och banan. Klicka ner smeten i en smord, avlång bakform, ca 1 1/2 liter. Lägg på bananchipsen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 tim. Stjälp upp brödet och låt svalna på galler.

Det var nog allt för ikväll!!!

ciao
//Jo

Medalj och framtid

Silver och bronsmedaljörerna (Finskan Jonna Suhonen)
Har gått vidare från VM nu och blickar framåt, har nya planer och mål!
Ser mycket fram emot att matcha igen och sugen på träning som attans (men kommer sakna stefan).
 
Igår mådde jag äntligen bättre från förkylningen =)
Hade födelsedajsbarnet Johanna på besök (eftersom min bil var paj och jag inte kunde ta mig någonstans). Vi började med en en timmes promenad med vovvarna sen mumsade vi i oss härlig frukost. Jag hade bakat hemmagjorda frallor och vi hade massa goda pålägg plus varm oboy med vispgrädde, lyyyyx!!!
Vi satt i soffan och hade matkoma en stund efter, bara tog det lugnt. Sen gav vi oss iväg på promenad nr 2, ungefär en och en halvtimme i regnet, men vi hade det så mysigt så!
Hemma igen så gjorde vi marängswiss och gottade oss. matkoma deluxe!
 
På kvällen var det äntligen dags för thaiboxning igen, blev ju en 4-dagars vila pga dunderförkylningen jag åkte på när jag kom hem. Skönt att komma igång igen, eftersom jag ändå höll igång med löpning efter jag gått sista matchen i Ryssland.
Var ett smaskigt kötta-Ante-style pass på klubben som jag körde med Aneek, svettigt och gott!
 
kvällen spenderades med Filippa i soffan <3
 
Imorse var jag ute på en trask med min älsklingsfis Yager och klurade på ett morgonpass.
 
Så när jag kom hem körde jag så här
 
Löpning 18min, med inlägg av en kort trappa för intervaller i slutet 4st snabba små steg, 4st långa steg, hopp på vänster ben, hopp på höger ben och sista jämfota hopp.
Hemma i källaren blev det 12min av WOD: 6st knäböj med stång, 40st knä på säck , 6st pullups, 10st boxjumps (fast plyostil) hann ca 7st varv. sen körde jag 20situps, 60s planka*5. Svettigt och skönt som attans!!!
 
nu sitter jag och chillar i soffan innan jag ska cykla iväg till jobbet!
 
Lagade förrsten bilen igår med Stefans hjälp(vad annars) det var batteriet som var kaputt så vi bytte det. Lämnade även in min iphone på lagning så vi får väl se vad det kommer gå på.
Har nu en gammal telefon sålänge, alltid ngt!
 
Fortfarande inte hört ngt om min älskade Mulle... =(
 
//JO

oro....

Häromnatten drömde jag att min fina, fina prins Mulle dog, vaknade med tårar i ögonen och en obehaglig känsla i magen. Tänkte jag skulle ringa ägaren för att höra efter så allt är ok, men min trasiga telefon hindrar mig....har googlat, och googlat på alla möjliga smeknamn och namn (för det var så Ville hittade honom åt mig sist), men ingenting.....gick in och kollade på blup.se(där kan man hitta info om reggade hästar) men där stod jag fortfarande som ägare http://blup.se/sv-SE/horses/131716-j-dexter, har även mailat ägaren och hoppas nu på svar......älskade fina prins Mulvin, saknar honom så det gör ont i hjärtat och blir helt tårögd bara av att skriva detta.
Om jag får svar att han mår bra måste jag ta mig dit och hälsa på honom, MÅSTE, det finns inga ursäkter!
Är det någon som vet något om J Dexter? Han går nog under smeknamnet Dex just nu, brun flugskimmel, ca 160cm. Ägaren heter nog Ingela Carlsson, han står i Malmö och har en hästkompis som heter Bambi. Let me know.
 
Annars mår jag faktiskt lite bättre idag, fortfarande billös och mobillös, cyklat till och från jobbet-skönt!
Ikväll är jag själv med Flipflop, Stefan skulle iväg med jobbet!
 
Förresten är det någon som är bra p att klipp ihop videosnuttar??
 
//Jo-väntar...
 

OFLYT

Det började redan halvett på natten med att jag vaknade av sjuklig magknip, kändes som en alien skulle poppa ur mig, låg dubbelvikt på badrumsgolvet fram till halvfem på morgonen och visste inte vilken ände det skulle komma ur....., lyckades efter det somna en stund.
Gissar på att det var blandningen laktos och godis som jag inte ätit på länge som fick magen att balla ur....
vaknade givetvis med snorig näsa oxå....
 
Precis innan jag skulle dra ner till stan för att frukost, åkte min mobil ur fickan i golvet, ingen hård duns men displayen slocknade och telefonen var därmed ur funktion, försökt med det mesta för att rädda den men blir nog att lämna in den på verkstad.....billigt...NOT!
Hade iaf en trevlig frukoststund med Sissi och Dennis på Marina Plaza, trots magknip åt jag lite mumsig frulle.
 
På jobbet var det tokmycket att göra och dagen gick minst sagt snabbt. Det var härligt att träffa alla goa arbetskamrater!
 
Åkte hem till Emma för att hämta Ploppefisen, väl där blev jag serverad mumsig middag och härliga skratt med mina flicks! Typiskt nog hade jag glömt Emmas present....undrar om jag är något glömsk då jag glömde lämna Yagers säng innan vi åkte och nu glömde jag ta med hans matskål hem..... *suck*
Skulle på vägen hem stanna för att tanka, och givetvis kom jag inte ihåg min kod efter 3 veckor då jag inte tankat, har den i mobilen som inte fungerar....TYPISKT, fick bli visakortet.
Så när jag tankat färdigt och skulle starta bilen så är den helt död.......visste inte om jag skulle skratta eller gråta så jag gjorde både och......
Tog ut Yager och traskade till närmsta bensinmack (jag stod på obemannade JET) fick efter lite kö (har bara luckan öppet på kvällen) låna en telefon och ringa Stefan som fick köra ut till Ängelholm.
Traskade tillbaka till bilen och godsade med Yager medans jag väntade på Stefan(det är en bit att köra).
Vi försökte starta bilen medans jag hostade lungorna ur mig, typiskt att jag ska bli sjuk igen......efter mycket om och men fick vi igång bilen. Var hemma strax innan tolv, helt slut, gick direkt och la mig.
 
Så Imorse vaknade jag med en dunderförkylning, blir så jeffla trött på att vara sjuk......släpade mig ut med Yager på en promenad.
 
Väl hemma skulle jag ta fram oboy till Stefan och såklart tappade jag hela burken på golvet.......bra jobbat lixom!
Sen när jag skulle åka till jobbet så var bilen död igen......skjut mig......
Ikväll ska jag bara lägga mig under täcket och låtsas som den här helgen inte finns.
 
Bra  nyhet: Anngelica är hittad och mår under omständigheterna bra!
 
//Jo

med stor sorg i hjärtat

i 3 år har Stefan tränat mig, 3år som har varit fantastiskat på så himla många sätt och skitjobbiga på andra sätt. Vi har även varit ett par i ca 2,5år av den här tiden.
Jag har fått uppleva så fantastiskt mycke som jag aldrig kunde drömma om, fått resa till platser jag aldrig satt min fot på annars. Vinster, förluster, tidiga morgnar, sena kvällar, hungriga dagar, dagar då jag bara undrat vad jag håller på med egentligen, men det är så värt det när man står uppe i ringen, och ännu mer värt det när man vinner, glädjen, och även glädjen hos Stefan när jag gör framsteg, om än så små!
 
Ni ska veta att det inte alltid är helt lätt att träna med sin partner (Lina och Madde vet definitivt vad jag pratar om) det är svårt att skilja på träning och privatliv till 100% speciellt när man tränar ihop 6 dagar i veckan för det mesta 2 pass om dagen.....ibland vill jag bara explodera på att Stefan är så petig med allt men samtidigt är det just det som är så förbannat bra med honom, jag uppskattar det så mycket mer än vad han tror. Skulle inte vilja att han var på något annat sätt i träningen för det är just allt det är som gör att jag står där jag står nu, att jag utvecklat mig som jag gjort, 2sm-guld, 2 nm-guld, 1 em-silver, 1 em-guld, 2 vm-brons och flera proffsmatcher senare kan jag inte vara mer än nöjd vad jag eller rättare sagt vi hart åstadkommit på våra 3 år ihop.
 
Jag har blivit bortskämd med den bästa tränaren som lagt otaliga timmar på att hjälpa mig, som har ett genuint intresser för sporten, tittar, dömmer, är alltid med och har ett öga  som ingen annan!
 
Och det är nu med stor sorg som Stefan och jag slutar att träna ihop........inte för att jag vill ha det så, men som jag sagt innan så är det svårt att träna med sin partner, och han är nog smart som hellre räddar vårat förhållande, men i en perfekt värld hade vi fortsatt träna för var ska jag hitta någon som lägger ner samma energi på mig med samma glöd? Men jag vill inte tvinga honom, för då blir inte vår träning bra heller.
 
Men jag vill tacka dig på alla sätt Stefan, önskar du kunde förstå vad detta har betytt för mig, jag älskar att tävla, kliva upp i ringen och göra dig stolt, det är det bästa som finns känslan när man står där inne, går inte att förklara om man inte varit där själv, och att ha det bästa teamet i hörnan, känna sig trygg, det gör allt, litar till 100% på stefan i hörnan och lyssnar alltid på vad han säger (vad jag märkt iaf ).
Kommer sakna vårat samarbete, trots alla våra motiga stunder, jag är inte alltid lätt att ha att göra med och vi är fruktansvärt olika när det gäller träning, men kommer ändå sakna att träna ihop!
 
Så nu ska jag stå på egna vingliga ben, som Bami.......blir väl lite boxning hos Armand, passen på klubben, ta lite hjälp av Aneek och köra lite själv också!
 
Det enda som är synd är att jag inte fick med mig ett VM-guld hem vår sista tävling, hade så gärna velat ge Stefan det!
Än en gång, ett stort tack, för ditt engagemang och för allt jag fått uppleva tillsammans med dig som coach, vi som team!
 
 
Idag kom vi alltså hem från St petersburg, har varit igång alla dagar sen vi kom dit, sprungit varje dag sen match oxå.
Så idag unnade jag mig en vilodag. Det blev hemmagjorda köttbullar i sås, potatismos och  lingon till middag, chips, dip och godis med Filippaloppen i soffan framför film!
Imorgon är det dags för jobb igen, ska faktiskt bli skönt!
 
//Jo

Min nya idol!

Igår kändes det lite bättre, men det går i vågor och ibland känner man sig lite ledsen iallfall.
Igår skulle jag sluta thaiboxas och bli fet men efter att ha skrikit mig nästintill hes på Lina Länsbergs semifinal (vs Sarah Langwegen, Danmark) så är jag helt på bananen igen!!!
Lina visade ett sant fighter-hjärta och slogs i krig i fyra ronder, vilken underbar seger, idag är det final och jag laddar med lite korsord på rummet!!! Gooooo Lina!!!

Morgonen startade med en jogg i 45min med Madde-muffin. Sen efterlängtat möte med föräldrar och frukost.
Vi tog en walkabout med päronen i sol och tittade på omgivningarna, härligt!

//Jo

'Till i collapse

Det blev sent igår, kunde inte sova, huvudet surrade. vaknade tidigt efter orolig sömn, grät en skvätt till( jag är en fjolla)gick ner och åt frukost med dagens fighters och kunde sen sova lite.
Efter att ha flätat Maddes fighter-frippa gav jag mig iväg på en löptur. Det var skönt i solen, pumpade bra musik i öronen och bara sprang i 42 min, rensa huvudet så gott det går- underbart!

Nu har jag och Stefan precis belönat oss med lite Mcdonken, helt ok. Snart bär det av till arenan för att heja på Sveriges grymma landslag, redan 15 medaljer :-)

Och dagens bästa nyhet, idag kommer mina päron hit-kärlek! <3

//Jo

Dagens låt: 'till i -eminem

Ledsen och förbannad!!!

Förlust mot moderskeppet Ryssland.......i semin, 3-2, samma som förra året...... Har grinat, surat och känner mig just nu mentalt tömd.....är bara trött men kan inte sova, det går runt, runt däruppe i knoppen, skulle gjort mer, annan taktik.....men andra som duttar eller bara vevar vinner minsann, är f-n sjukt bitter!

Nu ska jag sluta med thaiboxning å bli fet......iallfall en dag eller två....

//Jo

K.O

I lördags var det machdags mot nya Zeeland. Fortfarande lite ont i halsen när jag vaknade, ignorerade fett, tog mig berocca, resorb, slemlösande och Alvedon efter invägning!
Hade en fin frukost, vila och uppladd inför matchen, kände mig i fin form på uppvärmningen. Trettio sekunder in i rond ett satte jag två vänster knän i kroppen sen var det byebye nya Zeeland!!!
Hade förberett mig på fyra ronder krig mot tjejen så blev lite chockad men Fatta hur gött det var :-) tyvärr fick tjejen åka till sjukhus. Men vi träffade henne igår och allt var bra, som hon sa "talk about massive knee"!

Igår va första dagen jag inte hade ont i halsen och mitt öronlock hade försvunnit, halleluljah!!!
Körde ett riktigt bra träningspass inför Ryssland-fighten, längtar efter att krossa!!!
Spenderade resten av dagen på arenan för att coacha Viet och heja på resten av laget.

Idag är det dags för Ryssland, jag längtar, ska bli så kul, det är mitt guld i år och inget ska stoppa mig!!!

Vi hörs snart
// Jo

Sömnlös

I st Petersburg!
Ställde klockan tidigt för att kolla vikten och fråga Stefan om jag hade match.
Han kom in i natt någon gång men då sov jag uppenbarligen som en stock, har inte märkt något!
50,9kilo, perfekt, men det blir ingen match idag :-( ska heja på alla andra goa svenskar istället!
Tänkte jag skulle sovit en stund till, men nej, hjärnan var visst pigg.... Går väl ner och äter frukost med alla krigare om en stund istället! Efter det blir det lite träning, wiii!

Mer info om match kommer snarast!

//Jo

Rapport från Ryssland!

Här kommer onsdagens artikel i hd http://hd.se/sport/2012/09/05/duo-jagar-medalj-i-ost/
Hoppas att webb-tv reportaget kommer strax oxå, ill let u know!

Nu är vi på plats i Ryssland. Som vanligt blir inget som man tänkt sig.....lite skabbiga rum trots lyxhotell, inte ens en minikyl på rummet, internet kostar per dygn, bastu kostar per timme.....kanske bara är jag som är gnällig men Turkiet är som en dröm i jämförelse!
Maten verkar iaf vara ok!

I brist på bastu blev det en stunds varmt bad, vilket ändå är mycket skönare :-) vägde in mig på 50,8kg. Alla andra svenskar klarade sig fint oxå!

Vi hade team-meating nu kl tre( vi e två timmar före här) då skulle lottningen vara klar.....men som vanligt blev det trassel, så det kanske blir klart inatt.
Ingen vet alltså om det ska matchas imån. Jag ställer in mig på det och ska strax bada lite, har ätit stor frukost, lunch å mellis är därför tillbaka på samma vikt som igår, dock inga stora problem, känner mig nöjd eftersom min kropp ballar ur en gång i månaden å suger åt sig vätska. Väger då oftast 1-2kg mer än vanligt. Typiskt att det infaller nu, men som sagt det går lätt att få bort ett kilo!!!

En rolig nyhet är att det är rekordmånga i varje viktklass-sjukt kul!!

Vi hörs
//Jo

På väg mot VM-guld.....

Trots att jag varit sjuk i nästan 2 veckor är siktet fortfarande inställt på guld såklart!
Tror allt så har formen känts bra sista dagarna, har i princip bara kunnat träna några dagar pga en elak virusinfektion med luftrörskatarr och hosta och allt vad de heter, varit sjukskriven från jobbet och legat hemma och haft det tråkigt. Ordinationen var medicin och vila.
Tur att jag var i bra form innan jag blev sjuk, läkaren sa att allt inte raserades under sjukdomstiden.
Men har ändå kört mycket mental träning, för jag har inte haft de bästa förutsättningarna. Får se mig som en underdog i ringen och knocka alla snabbast möjligen ;-)

Nu har jag haft 2 hetsiga dagar inför avresa, tidningsintervju, webbtv-reportage, packning, hårfix, lämnat min älskade hund hos barnvakten och allt annat som måste fixas innan vi åker till Ryssland!

Sitter nu på tåget till Köpenhamn för avresan, ska bli så sjukt kul, jag längtar!!!

Ps. Bjuder på en bild från de senaste bröllopet =)

//Jo-glad

johannarydberg.blogg.se

Elitträning och svenssonliv

RSS 2.0