Kärlek

Efter att ha umgåtts med Ampi och konfirmanderna ett dygn kan man nog säga att jag blev lite småkär i Eksjö. Fantastiska omgivningar, god mat och trevliga ungdomar! Fick vara med på fredagskvällens andakt på läger Nord där det gick igenom lite olika saker såsom: våga fråga lådan- här skrevs lappar med frågor som vem är Lisas bengt(har fått lära mig att alla har en Bengt=någon som man tycker om eller som tycker om en) hur ledarna kände varandra osv. Sen var det sång, genomgång av morgondagens program, dagen bästa-där många till min stora glädje sa Thaiboxningen, allmänna frågor, bl.a. Till mig :-) och en lugn stund med musik! Det var fantastiskt att se alla dessa ungdomar ligga i knät på varandra å klappa, klia håret och mysa, tjejer som killar huller om buller- det är fin kärlek det!

Efter att ha rivit av promenad, frulle, powernap och Thaipass med ampi blev det bilresa hem till Skåne igen, tack för allt allesammans!

Idag har varit slappesöndag till Max, i love it!!!

Glöm inte kolla nyheterna på hemsidan: http://johannarydberg.se/lankar.html

Puss
//Jo

Hej Småland!

Idag har varit en lång dag.....startade vid sex med löpintervaller, frukost, hundpromenad, lektion hemma, lektion i la, tre timmars bilresa till Eksjö, tre timmars thaiboxnings-seminarium med 75st hormonstinna femtinåringar ;-)
Avslutat med lite mat och en promenad i vackra Eksjö!

Checkar in i sängen strax!!!
Puss
//Jo

Var med och tävla!!!

 
Det kommer bli en grym tävling, klart ni alla ska vara med!!!
 
//Jo
 

Mitt företag =)

 
Så välkomna alla glada, ser fram emot massa nya samarbeten =)
Informationen finns även på min hemsida: http://johannarydberg.se/senaste.html och på träningsverkets pt-sida:  http://www.traningsvarket.se/PT.html
 
Annars har veckan hittills bestått av bra träning i form av säckintervaller med Donken, löpintervaller med klubben, thai med Stefan och lite ridning!
 
Nu ska jag jobbelijobba på träningsverket http://www.traningsvarket.se/.
 
Vi ses
//Jo
 

Uppdatering

Dålig på att uppdatera visst.....ledsen för det peeps, det går i ett, på ett positivt sätt!!!
Helgen var underbar på alla sätt, ridit, varit vid havet, lekt med Yager, träffat gamla vänner, varit på personalfest och ätit gott!

Nu är jag i Gbg på utbildning, ds trademark, tack!!!

//Jo

Knowlegde gives you power....

Äntligen dags för lite mer utbildning!
På måndag börjar jag min fortsättning på Pt-utbildningen, lite nya kurser :
10jun: DS Core Stabilitet & Styrka och Konditionsträning Workshop – Kl. 9.30-18:00
11 Jun: DS Före/Efter Graviditetstränings Workshop – Kl. 9.30-15:30
12 Jun: DS Vikt/-och förbrännings workshop – Kl. 9.30-15:30
13 Jun: DS Anatomi & Fysiologi Workshop och DS Muskeltillväxt workshop – Kl 9.30-18:00
14 Jun: DS Barn/Junior & Senior Träning Workshop – Kl 9.30-18:00
 
Det ska bli så himla roligt =) Jag längtar redan, sen är det dags att slänga sig in i PT-djungeln på riktigt och jobba till svetten lackar!!!
 
För att få veta mer, gå in och kolla på:
http://www.dstrademark.se/ds-personal-training-school/ds-workshops/
 
Puss
//JO--happy
 

Lazy day

I söndags hade jag absolut ingenting inbokat, minns inte när det hände senast....så fantastiskt skönt att sova länge (8) och sen ligga kvar och dra sig lääänge!!!
Gick upp och vek tvätt, fixade frukost till tjerna, Yager och mig själv, rastade Yager, dammsög gymmet, klippte klorna och duschade Yager-nu luktar han som en blomsteräng :-)

Sen hade jag kvalitetstid med min fina man utan mobiler, tv och datorer, ibland behöver man bara kramas!

Tog en tur till med Yager och avslutade kvällen med pizza!

Idag har jag jobbat, sen blev det intervaller i pålsjö med alla thaiboxare!

Nu är det sista veckan på jobb sen har jag massa tid att lägga på mina fantastiska kunder, välkomna att boka in er för kostrådgivning eller personlig träning!!!

Puss
//Jo

Kvalitetstid

Med en mycket god vän, en av mina bästa! Vår historia började på McDonalds Mölndal i början av 2000-talet. En blond kortklippt bandyspelare tog sig sakta men säkert innanför mitt hjärtas dörrar.....vi flyttade ihop med Paulis på brynolfsgatan och tyckte nog inte alltid samma om livet och lägenheten, men vänner för livet blev vi, hoppas jag iaf! Har inte tänkt släppa taget iaf ;-)
Igår kom Mika och hennes flickvän Susanne på besök i hbg. Det blev lite thaiboxning och grillkväll!
Idag har vi njutit av solen, först med tager på morgontrask, sen på våran altan i solstolar. Susanne fortsatte till en vän och Mika och jag cyklade ner till havet för ett dopp.... Det var för kallt så vi låg och snusade en stund i sanden istället!
På eftermiddagen fortsatte vi till stallet där jag red fina Snusan i manegen(pga regn) och sen Molle i skogen med Mika som sällskap på cykel. Hem och åt snaskig middag innan Mika åkte, tack min fina vän för kvalitetstid ❤

Nu ska jag tipsa om sjukaste matchen på länge, ni måste kolla!!!
Bradley vs provodnikov

Puss
//Jo

johannarydberg.blogg.se

Elitträning och svenssonliv

RSS 2.0