JulbakEfter matchen förra helgen har jag vilat. Brukar försöka ta igen lite sömn, kompishäng Och annat när jag inte tränar. Men mitt i julstressen så har vännerna lite mindre tid så jag har jobbat, chillat, ridit, och gjort julhandling!

Igår gjorde jag comeback med sparringpass, gick faktiskt mycket bättre än väntar och jag hade roligt!

Idag sov vi länge(9) och sen hade jag en skön singelfrukost innan Filippa vaknade och vi satte igång bakningen.
Vi har bakat butterkaka med saffran, rockyroadgodis, bounty, Mozartkulor, nutellafudge, knäck, mjuk pepparkaka och mjuk saffranskaka!
Allt färdigt för julafton :-)

Körde ett pass med Stefan dom gick både bra och lite mindre bra men avslutade ändå bra!

Nu är det chill framför pirates.
Precis kollat in grymma Iman på enfusion, ska bli så kul att ses nästa år!!

//Jo

Mjuk proteinpepparkakaA la tasty-health.se men jag hade i hela ägg och pumpapure istället :-) suuupersmaskig verkligen!

Kör 3dl fiberhavregryn i mixer till ett mjöl, häll i 4 tsk pepparkakskrydda, 2st ägg, 2dl lättmjölk, 60g body science whey 100 vanilj, 1,5tsk bakpulver, 5 msk stevia strö, 0,5 tsk salt, 0,5 tsk vaniljpulver, 4msk pumpapure,  mixa allt en stund till och häll sedan i en smord( jag använde kokosfett) ugnsform, grädda på 175grader i ca 15-20 min.

Stats: 1bit(hela kakan 8st)
Kolh 9,89
Fett 2,63
Prot 9,98
Kcal 103, 18

Minst lika god om inte bättre än vanlig, rekommenderas verkligen, alla i familjen kommer tycka om den!!!

//Jo

Å hej vad det går.....Idag sov vi länge här hemma efter att ha spenderat kvällen på Sabinas 30-års fest, mycket trevlig kväll!

Filippa hade övernattat hos en kompis å kom hem vid halvtolv så vi kunde åka och träna. Körde ett hemmasnickrat crosspass på Fnf. Värmde upp med5min rodd, lite hjulningar, huvudstående och handstående mot vägg sen körde vi igång wod:en som bestod av: typ en situps gå upp på händerna Mot vägg*5, löpbanan, Filippa knuffa släden halva vägen sem knuffade jag halva med henne på, spurt på löpbanan, 10 situps med klapp, 10 burpees, vi körde 6 varv och var både svettiga å trötta efter. Jag avslutade med en fem-minuters tabathaintervall på combocykeln, 20 kör, 10s vila, sen hade vi vart igång i en timma å drog hem! 
 
Hemma drog jag igång med julbaket, lussekatter, saffransbullar med mandelmassa, mjuk pepparkaka( som jag glömde äggen i, därav barasmulor😂) fudge, rockyroadgodis, Mozartkulor och wienernougat! Lovengs var förbi på fika och fick smaka lite nybakt! 
Efteråt tog jag en lång trask med yager i regnet, vi hade det riktigt mysigt❤️
Nu är det soffhäng å torpederna!

//Jo

Saffransgröt

Helgen spm var spenderades först på klubben under lördagen för att hjälpa till med tävlingen. och sen resterande del i Göteborg för familjehäng och superiorrace på fitnessmässan. 
Superiorrace var jätteroligt, banan var lite sådär kvalitet om man jämför med toughest men sista hindret att springa genom gladiatorerna var barnsligt roligt och jag mig ett gott skratt!!!

Annars har jag hängt med familjen lussekattsfreak och trånat efter lussekatter som em tok. Rörde därför ihop saffransgröt igår morse och hann inte ens ta en bild, löjligt gott.
Hade 35g fiberhavregryn 
35g bodyscience whey 100 vanilj
0,5g saffran 
2dl vatten
Stoppa i micron två minuter å rör sen om, heaven❤️

//Jo

johannarydberg.blogg.se

Elitträning och svenssonliv

RSS 2.0