Tiden går



 
Tänker jämt på att jag ska blogga, men allt går lixom i ett hela tiden.....
Förra veckan var en lugn vecka, ingen träning, bara vila och återhämta ryggen, lite tråkigt och lite skönt!
Var i Göteborg och medverkade lite på DS event i Nordstan, stod i montern och pratade med människor, hade en liten uppvisning och skrattade åt herrarna på bilden  ovan......dem försöker blåsa upp ballonger till ballongfigurer :P
Passade på att träffa lite vänner och promenera och äta frukost, firade mitt guld med familjen och begav mig på lördagen mot skåne igen.
 
det blev fest med alla thaiboxare på kvällen, tack för det alla!
 
Lite mindre att göra denna veckan då några kunder är bortresta och sjuka, har tränat lite själv på hästryggen och thaiboxning. Idag står et styrka på schemat med Stiff the man!
 
Här är min fina nya tröja jag klickat hem från MMsports. gå in via länken och beställ en du också!!
 
 
Nu ska jag äta mellis =)
ha en fin dag allihopa!
//Jo

Mitt fjärde sm-guld!!!



Landat i verkligheten igen.... Känns fantastiskt bra att ha vunnit mitt fjärde sm i rad, happycake Lixom :-) och nu längtar jag efter att plocka hem ett vm-guld i Malaysia i vår!!!
Vill tacka Pållan för en riktigt rolig match, jag återfann min matchglädje som jag inte haft på länge... Inte bara clinchmala utan faktiskt slåss, kändes underbart!
Jag är fantastisk tacksam och glad över mina duktiga klubbkamrater som gjorde grymma matcher, tränarna och Helsingborgs Muaythai som stöttar oss-tack!

Att vara iväg på sm eller stora tävlingar över lag är alltid så fantastiskt, träffa alla underbara thaiboxare från hela avlånga Sverige, ren glädje! Jag älskar det! 
Men hur underbart det än är med hotellfrulle, match, å annan lyx är det underbart att komma hem igen till hembakta knäckebröd, yager och min säng!! 

Jag startade veckan med akupunktur hos sjukgymnasten-aj, det gjorde ont idag, nu blir det en veckas vila för att få ordning på ryggen, bara promenader!

Stort tack till mina sponsorer mmsports och ds trademark!!

//Jo

Ume!!!



I torsdags kväll frös jag extremt mycke, bäddade ner mig med långa pyjamasbyxor, linne, långärmad tröja och två duntäcken *brrrr*.

Igår försökte jag sova ut och lyckades efter några vakningar att sova till nio, jippie!!
Sen hann jag med en kort massage, promenad med yager, bakade muffins och småkakor, dusch, plocka undan, byta lakan och handdukar innan vi åkte till flygplatsen vid halvett!

Väl framme i Umeå traskade jag iväg och mötte upp Madde på Clarion för en het date......alltså svettdräkt i bastun!
Gick bra och relativt snabbt, ligger nu och väntar på att vi bege oss mot invägning och fruuuuulle-mumma!!!

Bring on tonight!!!!

Puss
//Jo

En bit av himlen!!!



Åååå, tiden går så snabbt, har tänkt att blogga i säkert en vecka nu....

Hade vilodag i torsdags och tog det piano, fick massage, promenerade och softade i soffan!

I lördags hade vi gäster och jag provade att göra hemmagjorda kycklingburgare med mangosås, till efterrätt blev det den underbara skapelsen på bilden:byggarbetarnas kladdkaka, jag fick smaka en tesked och dog litegranna, himlen i munnen!!!

Kycklingburgare:
500g kycklingfärs 
1st ägg
1msk mushromsoy
1st riven schalottenlök 
S&p
En skvätt srirachasås

Forma och stek på hög värme, jag la in dem i ugnen sista stunden på 200grader i ca 10min.

Mangosås:
1,5dl frusen mango-körs med stavmixer
1dl turkisk youghurt
1vitlöksklyfta
S&p
En skvätt Srirachasås 

Byggarbetarnas kladdkaka:
En vanlig kladdkaka avsvalnad
 Kör i mixer: 1dl florsocker, 2,5dl saltade jordnötter, 1msk sirap, 150g smör,
Bred på kladdkakan och ställ in i kylen.
Gör chokladganasch på: 1dl grädde kokas upp, rör ner 100g mörk choklad, rör tills det är slätt, klicka i 2msk smör å rör tills det är glansigt, låt svalna och häll sen över den väl kylda kakan, dekorera med jordnötter!!!

På fredag åker vi upp till Umeå för final, jag längtar och det ska bli så kul!!!

Puss
//Jo

Sm-kval!

I helgen var vi då i Stockholm på sm-kval, ett gott gäng på åtta personer från Helsingborgs thaiboxning körde minibuss upp till Stockholm. Jag gick och la mig med en gång vi kom upp, klockan var redan tio när jag hoppade i en mjuk hotellsäng!
 
Lördagen startade tidigt med en bastustund i mycket gott sällskap, Miriam, Adde, Mikaela, Jessica, Harris M.fl satt och svettades och vi hade det så mysigt ;-)
 
Efter invägningen åkte vi tillbaka till hotellet och gottade oss med hotellfrukost och tupplur. Jag var kvar längre tillsammans med Robin då vi hade ganska sena matcher. Sölade och kollade på nya favoritserien: homeland.
 
Jag blev lottad mot Therese Gunnarsson, kände mig lugn och avslappnad hela tiden-kanske för lugn?! 

Det blev en riktig underprestation från min sida och jag var väldigt besiviken på mig själv direkt efteråt.
Jag och Stefan rankade matchen på en skala på 1-5 och kom båda fram till att jag inte nådde upp till mer än 1,5.

Om jag hade fightats så på ett VM eller EM så hade jag inte vunnit mot den sämsta.
Men med tanke på att jag bara hunnit träna ca två och en halv vecka och att jag dras med en ryggskada som hindrar mig i vissa tekniker så känner jag mig ändå väldigt nöjd att jag tagit mig till min femte raka sm-final.I finalen möter jag Pållan från slagskeppet, ska bli skitrolig verkligen, 2 veckor kvar med massa träning!!

Det var fantastiskt trevligt att träffa alla härliga thaiboxare från hela landet, älskar sådana här tillställningar, blir glad i hjärtat!

Idag startade jag dagen med ett skypemöte med klient, en lektion och sen 5km löpning, 4 backintervaller och 10 trappintervaller, frukost på kesella å hemmagjord granola!
 
Nu slapptid innan träning!!
//Jo

johannarydberg.blogg.se

Elitträning och svenssonliv

RSS 2.0