70-års kalas!

I helgen styrde vi bilen mot Göteborg för att fira min far, 70-år... Fast pappa känns inte som sjuttio, för sjuttio är ju gammalt....eller? Nääää min pappa är inte gammal på något sätt, han är grym, fräsch och den allra bästa pappan!!
Vi firade med bubbel, middag tillagat av alla barn och tårta såklart!

På lördagen åkte jag till kettlebellcenter i Göteborg för att vara med på toughestträning med Joseph Stone, 1,5 timme med löpintervaller, hinderbana och en mix av farmers Walk, boxjumps och utfallssteg, verkligen såå roligt!
Och givetvis(som alltid efter utfallssteg) så har jag nu sjukt träningsvärk i rumpa och lår, det gör ont att sätta sig och resa sig :P

På kvällen åkte stefan och jag till min kusin Sanna och hennes barn för att äta middag, det vet verkligen såå mysigt, vi ses inte så ofta men det är alltid lika trevligt. Det var även första gången hon fick träffa stefan(trots att vi varit ihop i 4,5år)!
Avslutade helgen med en hundpromenad med mina päron på söndag morgon och en frukost hos min äldsta systerJulia❤.
Hejdå Gbg och tack för all kärlek!

I helgen är det dags för toughest Göteborg, jag längtar, ska bli så kul. Å mina fina vänner Cornelia och hennes man Christian kommer och tittar och hejar på mig :-)

Snart dags för dagens pass nummer två, Thaiboxning!!
//Jo

Banan och nötmuffins


Receptinspiration hittad på proteinpow :-)
Mosa en stor banan, blanda i med gaffel 3msk jordnötsmör och 1msk kokosolja,
1tsk kokosmjöl
1tsk kanel
1/2 tsk bakpulver
2 rutor 70% choklad
1 ägg
0,75dl whey 100 vanilj
0,75dl finhackade mandlar

Klicka ut i 6-8st muffinsformar och stoppa in i ugnen på 175 grader i 20 min.

Sjukt smaskiga nygräddade med ett glas lättmjölk!!!

//Jo

Hemmagjord granola




Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda torrvaror i en skål:
4dl fiberhavregryn 
2dl krossat bovete
2dl bovetepuffar/dinkelpuffar
2dl kokos
1dl pumpakärnor
1dl solrosfrön
2dl naturella hackade jordnötter
2dl hackade mandlar/cashewnötter

I en annan skål, blanda:
0,5dl honung
0,5dl kokosolja
2-3dl vatten
Micra 30sekunder, blanda och häll över det torra och rör runt allt.
Bred ut på en stor plåt med bakplåtspapper och ställ in i ugnen.
Låt stå 40-60min och rör runt då och då.
När jag tog ut min kändes den fortfarande lite fuktig men lät den stå ute och torka en stund så blev den perfekt!!

Blandade i 2dl torkade hackade aprikoser i efter, går bra med annat om man vill, ex russin, gojibär mm.

johannarydberg.blogg.se

Elitträning och svenssonliv

RSS 2.0