Awesome times

Kräver awesome challenges.....och efter att ha landat i fredags morse hade jag mys med min lilla familj, packa upp, tvätta, hämta bästa fishunden, bara hade det mysigt!!!
Lördagen började med tidig uppstigning, promenad och stadig frukost inför toughest :D
Mika och jag tog den lilla bilen över till Köpenhamn, jag var i vanlig ordning nervös, fast på ett bra sätt, glad och uppspelt!

Loppet var verkligen grymt roligt, jag sprang på 1,16,28 men har mycket kvar att ge, svårt att veta hur det ska vara förstå gången, joggade igen hela så kan springa på bättre nästa gång, klarade alla utom tre hinder, trapeze, swingwalk och tyvärr sista väggen som jag har klarat förut, mina nya skor va tvärhala och jag fick noll grepp så efter att ha försökt 4-5gånger tog jag straffrundan, så arg så jag ville grina!
Men bestämde mig snabbt för att springa nästa lopp, så den 18:e oktober kör jag i Göteborg igen!! Bring it!!!

På kvällen var vi på Stefans systers 50-års kalas, jag dog, helt slut under kvällen och somnade i soffan kl nio, trevlig gäst :P

Söndagen var vara en slapp dag, softade, promenerade och kramade min man❤

Igår började jag äntligen jobba igen, kostscheman, träningar, planering, love it, jag har saknat mitt jobb och mina kunder!

Uppdaterade mig lite på favoritbloggarna igår oxå, bl.a liveitloveit på shapemeup, den är grym och jag bakade hennes sjukt goda chocolatechipcookies, kika in på hennes sida!!!

//Jo

Back to school....,I fredags träffade jag en av Stefans bästa vänner Hvass, han bor här på ön och jobbar med en stor partybåt som man kan hyra, The great Escape!!

Han hämtade mig här på gymmet och så hämtade vi hans andra moppe som stod i krokarna, sen körde vi och lämnade den ungefär borta vid big Buddha. Jag på en moppe känns precis som tonårstiden, Elin mankert, jag, mopparna och killarna ;-)

Vi åt en fabulös lunch på ett mysigt ställe vid stranden sen moppade vi vidare och fick punktering.....flyt alltså :P men dock nära en liten verkstad som fixade.
Sen fortsatte vi mot Djungel club för riktigt soft häng med öl för hvass och fruitshakes för mig, hängde tills det var dags för kvällsträning för mig, tack för den sjusta dagen Hvass!

Igår började inspelningarna, det betyder att vi skulle visa upp våra bästa sidor för lagkaptenerna så dom kunde välja. Och sen var det dags för dom att välja lag, herregud, nervöst och precis som i skolan när man står på rad och ska bli vald till laget i fotbollen på gympan.....och såklart blev jag vald sist av alla......höll på att dö av svettningar och panik innan jag till slut blev vald, hade nog sprungit iväg och lipat om ingen ville ha med mig.....så jag blev iallafall vald av black team av polska Lukasz, laget består av Iman Barlow, Sam Brown, Soraya Haurisa och jag såklart :-) 
Vi hade en fördel i vårat lag att vi fick välja vilket lag vi ville fightas mot, det blev vita laget där jag möter Felix Ferial ameeroeden , iman vs Simone dommelen, sam-Fatima pinto och soraya-Ashley nicols, all in to win, det ska bli sjukt kul med matcher nästa vecka!!
Det är roligt men långa dagar, dock fick vi rast mellan 12-15 idag, powernappade och åt lunch. På eftermiddagen var det dags för challenges och vårt awesome black team vann båda två, yihaaa, som pris fick vi alla en massage som vi precis avnjutit!!
Strax sova, tidig träning imån igen :-)
Puss
//Jo

Som hemmaNär jag kom till superpro, samui så kändes det lite som hemma, folket, boendet, lukterna, har varit här några gånger innan vilket känns bra!

Dom första dagarna har flutit på bra med träning, det har varit lite halvgrått och regnigt vilket är perfekt att träna i :-)

Söndagen bestod av ledig dag med promenerande i hela chaweng, några koppar te och middag med Iman och Mark!

Idag har det varit fint väder under dagen så Fatima och jag drog till stranden en stund och lunchade.

Är precis duschad efter träningen och ska iväg och käka med Fatima. Vikten ok än så länge, väger 55 utan att banta och invägningen är den 17 så det borde vara lugnt. Dock brukar jag vätska mig mycket här i Thailand så det gäller att ha koll!

Hörs snart!
//Jo

johannarydberg.blogg.se

Elitträning och svenssonliv

RSS 2.0