Svensexa, rehab och avundsjuka helgen som var åkte min familj och jag till Göteborg och hälsade på mina föräldrar, syskon och syskonbarn. Dom åker hem till USA i veckan så vi passade på! Ungarna var på Liseberg och fick även thaiboxas lite, jätteroligt!

Själv hade jag en svensexa inplanerad sen länge som jag skulle hålla i, men eftersom jag har problem med knät lånade jag in min fina vän Linnea för att hålla mits och gå en liten match mot brudgummen. Det kändes som killarna var nöjda, Jag agerade mest fotograf. för mer info om svensexor/möhippor/jippon, besök www.ptjohanna.se

Rehab i helgen blev 20mim cykel, fikapaus och 20min cykel igen. På söndagen hann jag bara med 7,5km promenad. 
Skönt att det är måndag igen och få rutiner.

Just nu pågår world cup i thaiboxning i Thailand och Sveriges landslag är givetvis på plats. Jag är grön av avund och önskade så att jag var på plats. Landslaget är ett fantastiskt gott gäng och att vara iväg på turnering är vansinnigt roligt, påfrestande och tufft!
Men jag hejar på ivrigt här hemifrån och önskar alla mina fina vänner ädla medaljer, GO SWEDEN! 

Nu ska jag äta proteinpannkakor från mmsports, med keso och sockerfri hallonsylt-mums!!!

//Jo

Inställd match och besvikelseJag tror aldrig jag ställt in en match på grund av skada och det kändes för jävligt att behöva lämna det tråkiga beskedet till min motståndare Anna från Malmö Muaythai och Organisatören Erik från HalmstadMuaythai. Istället blev jag sittandes hemma med ett trasigt knä.....den goda nyheten är att jag kommer bli helt återställd!

Men jag hade verkligen längtat efter match sååå mycket, träningen kändes bra, bantningen gick bra, allt flöt liksom....men det blir inte alltid som man tänkt sig.

Tränat överkropp i några dagar i väntan på besked från sjukgymnasten men är redan helt uttråkad på det, vill boxas, köra thai å springa som en tok! Är dessutom dödsavis På landslaget som är i Bangkok å härjar, önskar dom ett stort lycka till!

Har hunnit njuta lite av solen mellan jobb iallafall.
Idag hann jag avverka 4kunder medans regnet öste ner utanför. Tänkte jag skulle sticka hem, sjunka ner i soffan å titta på en film, väl där fick jag myror i brallan och körde igång tvättmaskinen, dammade, dammsög, torkade ur kylen och rastade hundarna. 

Blir lite uttråkad och rastlös när jag inte får träna som jag vill!

Nu ska jag baka Banankaka, gluten och sockerfri, återkommer med recept!

//Jo-glad

johannarydberg.blogg.se

Elitträning och svenssonliv

RSS 2.0