Skön helg

Igår började morgonen tidigt som vanligt med hundpromenad, iväg å jänta Viet för att träna, kände mig lite seg så här sista dagen på veckan.
Efter träningen fick det bli en snabb proteindrink (body science whey 100 choklad) för återhämtning och för att inte dödssvälta innan det var matdags.
Gjorde oss iordning för att åka till Alicias namnkalas.
Där serverades smörgåstårta och sju sorters kakor, gick därifrån väääldigt mätt. Det fick bli sista sötslisket innan match. 
Nör vi kom hem på kvällen promenerade jag med hundarna och sen fick jag städryck och storstädade huset, sååå skönt när det var klart!
Avslutade med att titta på taken 3 med kärleken.

Idag är min vilodag och jag har njutit av att ta det lugnt. 
Vaknade först sju men somnade om och sov till nio. Lugn morgon innan jag rastade hundarna och fortsatte till jobb. Hade bara en kund idag så det gick snabbt. 
Körde Filippa till en kompis i Båstad och stannade en sväng och fikade med Ville och hennes familj.
Kom hem, åt lite och dog i soffan. Nör Stefan kom hem tog vi en promenad med hundarna. Sen badade vi i solen, supermysigt och avslappnande!!!

Nu ska jag strax sova, ny träningsvecka imån :-)

//Jo

Sommaren är härNu är jag här igen, det blir sällan nuförtiden, gör mer korta uppdateringar på instagram där ni kan följa mig på pt_johanna.
Idag började jag och vovvarna morgonen klockan sju med en lagom varm promenad.

Hemma åt jag frukost med Pippi innan jag packade ihop och fortsatte mot jobb. Avverkade två glada klienter och klämde in ett kort intervallpass på 20 min imellan. Värmde upp med 5min löpning, körde sen 30sek på och 30sek av, 8 på 16km/h och 5 på 17km/h. Sjukt svettigt och skönt!
Sen fortsatte jag mot gröningen, här sitter jag nu och har precis njutit av en kall lunch med hallonkvarg, frysta jordgubbar, färsk melon och sockerfri müsli, mums!!!

Ta hand om er i solen 😎
//Jo

johannarydberg.blogg.se

Elitträning och svenssonliv

RSS 2.0