Sparringdöden



I måndags hade jag ett riktigt kanonpass på kvällen, sådär så man känner sig stark, snabb och bara hittar flyt och tajming, makes me love Muaythai!!!

I onsdags dog jag lilla sparringdöden, först på morgonen med Madde, Miriam och Mikaela i Halmstad, tyckte faktiskt det kändes bra och fick till en kombination Stefan och jag pratat om, flera gånger dessutom, gödde!!!
På kvällen var det sparring med Viet och Sabina, jag ville på riktigt kräkas i sista rondvilan mot Viet, helt slut så jag grät en skvätt innan jag pressade ut den sista energin :-) när jag väl kom hem på kvällen landade jag i soffan helt slut, orkade inte röra ett finger, illamående av trötthet, ville bara sova men orkade inte förflytta mig till sängen.... När jag väl gjorde det somnade jag ögonblicket huvudet landade på kudden!

Igår var jag fortfarande trött i kropp och knopp efter sparringen, men kämpade mig igenom ett lunchpass med stiff, fotarbete, knäböj och plyo, tyckte det gick ganska bra faktiskt.
På kvällen gjorde jag ett riktigt uselt pass jag hellre hade kunnat hoppa över, seg i kropp å knopp... :/

Hann även julstädningen hela huset mellan passen, skrubbade duschen, tömde brunnen, damtorka, dammsög och moppade, fick lite hjälp av mannen på slutet❤️

Nu har jag avverkat intervaller, hundpromenad, Pippis julavslutning, lektioner och lite pack och fix innan jag kastade mig iväg för snabbfika med Mika på knutan innan avfärd.

Ska upp till Stockholm över helgen för lite sparring, kurs och mys med fisen, grisen å mackan  :D

//Jo


Julbak och träning

I onsdags hade vi bakstudio här, julbak på hög nivå!!!
Sabina, hennes snubbe, Filippa och jag bakade åt alla håll och kanter :-)

Det bakades lussekatter, pepparkakor, kola, wienernougat, snickersgodis, mjuk proteinpepparkaka och mozartkulor.
Vi försökte oss även på proteinlussekatter som blev blää och slängdes!
Här kommer receptet på godaste proteinpepparkaka:
4st ägg
1 dl kokossocker
1 dl pofiber
2 skopor bodyscience vaniljkasein(hittas hos www.mmsports.se)
2 tsk bakpulver
1/2 påse pepparkakskrydda
0,5 dl lättmjölk
ca 0,5 dl färskpressad apelsinsaft
rivet skal av en apelsin

Vispa ägg ich sötning pösigt. Blanda de torra ingredienserna för sig och rör ner i äggsmeten. Rör försiktigt ner mjölk, apelsinsaft samt apelsinskal. Smörj en avlång form med kokosolja och mandelmjöl och häll ner smeten. Grädda ca 20-30 min i mitten av ugnen i ca 175 grader.

Häromdagen lagade jag en supergod chiligryta som jag fått recept på av Jennifer, kika in på hennes blogg så hittar ni det, sjukt smarrig: http://jenniferosterlin.blogspot.se/

Igår var första träningspasset, lite thaimitsar i lugnt tempo med Sabina och sen lite mysboxning med Suma, det var ett sånt där bra pass där jag kände precis vad som inte var hundr och kunde rätt mig själv-love it!

Idag körde jag ett lättare plyopass med stefan på Fnf http://www.fnf4life.com/ som oxå är min nya arbetsplats :)
Det gick sådär då jag halvvägs in i passet fick en krampkänsla i låren som vägrade släppa, plyhoppen fick jag ge upp, skrattade mest, men ett helt ok pass ändå.

Nu är det fredagsmys i soffan, väntar på bästa mannen❤

//Jo

Snor och snö



I vanlig ordning vaknade jag vid halvsex,  tog mig från sängen till soffan, intog panodil, nässpray och bihålespray och inväntade att grejerna skulle verka medans jag drack lite varm oboy(lyx).

Sen byltade jag på mig mina uggs, mössa, vantar och långa zara-jackan över mjuka varma pyjamasbyxor, kanske inte moderiktigast i stan, men skönt och varmt!

Tog mig ut med bästa fishunden, mjuk knarrande snö under fötterna, små, små flingor som dalar ner, alldeles tyst och stilla, inte en vaken själ på promenadvägarna, jag älskar det!!
Det bästa med vintern är att folk inte tar sig upp och ut lika tidigt, jag älskar att gå där själv i tystnaden och filosofera.
Idag blev det en kort runda med lååångssamt tempo, den här eländiga sjukan gör mig andfådd, hostig och yr om jag går för snabbt.....ska kurera mig resten av dagen i soffan. Men kunde bara inte motstå snön och tystnaden, och Stefan var ute igår så han lär ju inte va sugen på promenad idag....

Jaha så i onsdags när jag kände mig så motiverad kom jag inte så långt, fick febervärk på eftermiddagen och har mest legat här den dess....så tråkigt, vill bara bli frisk och kunna träna!
På måndag ska jag få tid hos läkaren för utredning.

Trevlig helg på er!!
//Jo

Hittegodsavdelningen....

Idag vaknade jag tjugo i fem, låg och gottade mig till halvsex innan jag hoppade upp ur sängen och tog en trask med bästa fishunden!!!

Stoppade på mig löpkläderna med en gång så jag inte skulle kunna ändra mig.
Så efter promenad och avlämning av pippilotten i skolan så tog jag mina lurar och begav mig av i regnet.
Och någonstans där på vägen med DJ khalid och "all i do is win" i lurarna kom min motivation tillbaka!!!
Fattar ni vad underbart, hur skön den känslan är,när det bara spritter i kroppen och man bara vill, vill, vill, tog t.o.m några glädjeskutt och ökade tempot-fuck regn lixom!!
Som jag har letat.....nu gäller det, sm 2014, here i come!

Glöm nu inte av mitt julerbjudande hela december månad, 10-kort pt-träning för bara 3999kr(ord.pris 550kr/timme)

Nu ska jag ha lektion med en av mina underbara kunder!!

//Jo-back on track

Julklappstips =)

Ge den perfekta julklappen i jul: Personlig träning anpassad efter egna behov
I hela december säljer jag 10-kort för 3999:-
Ring eller maila för kontakt: 0736-229291
[email protected]

God Jul!
 
 
 
//Jo

johannarydberg.blogg.se

Elitträning och svenssonliv

RSS 2.0