JetlagDagen före avresa planerade jag att stanna uppe så länge som möjligt för att kunna sova hela vägen till Thailand och kunna dra på med träning med en gång.
Att vara vaken gick bra, diskade, tvättade och packade ihop mina grejor, somnade vid ett tillfälle i soffan men bara en timme. 
Så när jag väl hade tagit mig till Kastrup så visade det sig att mitt plan var försenat, la mig på en bänk och skulle läsa en bok, somnade på 3sekunder....vaknade iallafall i tid(hade ställt larm för boarding) å gick på planet. Där hann jag knappt sätta mig innan jag somnade! Kort tripp till Oslo. Där var jag vaken och åt ruskigt dyr och ganska äcklig lunch, lämnade hälften, men hade sån tur va mina bodyscience ptoteinbars med *nomnom*.

På planet till Bangkok somnade jag oxå med en gång, vaknade lagom till maten kom efter en timma, sen tänkte jag att jag skulle somna gott igen, men icke.......var vaken resten av resan och försökte underhålla mig med film i form av The hobbit och ngn jag inte minns namnet på.
Väl framme på gymmet kände jag mig sjukt trött, fick i mig lite mat och åkte till tesco för shopping av nödvändigheter som tvål, schampo å annat. Passade på att ta en massage oxå-somnade givetvis!
Kom tillbaka till gymmet å sov 45min sen tränade jag, ett mindre bra pass eftersom jag var trött....men skönt å ha det gjort!

På kvällen åkte vi in till lumpini stadium för att kolla matcher, bl.a pheteng från gymmet och även huvudmatchen pornsanae vs tingtong!
Mycket bra matcher, teng vann! 
Jag höll på att somna sittandes för att jag var så trött...helt hopplöst :P
 Somnade med en gång när vi om hem och lyckades tom sova igenom Morgonpasset. 

Dagens spenderades med att fläta Janets hår, gå på massage och träna. Det blev ett mycket bättre pass, kände mig piggare! Körde med M en av mina nya favoriter, bra på engelska och förklarar bra tekniker, även i sparring, så man inte bara kör huvudet i väggen!!!
Yod en av tränarna kom fram till mig med ett stort leende och sa, you...fat.... Jaha tack för den, dem är charmiga ibland ;-)
Så efter mina 4*5min med M kom Yod å körde 4ronder till utan vila med clinch imellan ronderna, kände mig rätt mör efter det, lite magövningar sen var jag klar!

På kvällen körde vi ner till huahin då Janet och två av pojkarna skulle fightas.
Gick lite på marknaden och käkade lite medans vi väntade.
Lillkillen vann-easy, Janet vann på tko, tjejen la sig efter några armbågar och knän, sista killen förlorade tyvärr och dem var jättearga efter, tydligen så har han inget fightingheart!!
Var hemma strax efter ett och hade ambitionen att träna nu på morronen, men kunde inte somna, vred mig fram till fyra....jag blir tokig på jetlag!!!
Så ingen träning imorse, men det blir i eftermiddag!!

Puss
//Jo


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

johannarydberg.blogg.se

Elitträning och svenssonliv

RSS 2.0