Back to school....,I fredags träffade jag en av Stefans bästa vänner Hvass, han bor här på ön och jobbar med en stor partybåt som man kan hyra, The great Escape!!

Han hämtade mig här på gymmet och så hämtade vi hans andra moppe som stod i krokarna, sen körde vi och lämnade den ungefär borta vid big Buddha. Jag på en moppe känns precis som tonårstiden, Elin mankert, jag, mopparna och killarna ;-)

Vi åt en fabulös lunch på ett mysigt ställe vid stranden sen moppade vi vidare och fick punktering.....flyt alltså :P men dock nära en liten verkstad som fixade.
Sen fortsatte vi mot Djungel club för riktigt soft häng med öl för hvass och fruitshakes för mig, hängde tills det var dags för kvällsträning för mig, tack för den sjusta dagen Hvass!

Igår började inspelningarna, det betyder att vi skulle visa upp våra bästa sidor för lagkaptenerna så dom kunde välja. Och sen var det dags för dom att välja lag, herregud, nervöst och precis som i skolan när man står på rad och ska bli vald till laget i fotbollen på gympan.....och såklart blev jag vald sist av alla......höll på att dö av svettningar och panik innan jag till slut blev vald, hade nog sprungit iväg och lipat om ingen ville ha med mig.....så jag blev iallafall vald av black team av polska Lukasz, laget består av Iman Barlow, Sam Brown, Soraya Haurisa och jag såklart :-) 
Vi hade en fördel i vårat lag att vi fick välja vilket lag vi ville fightas mot, det blev vita laget där jag möter Felix Ferial ameeroeden , iman vs Simone dommelen, sam-Fatima pinto och soraya-Ashley nicols, all in to win, det ska bli sjukt kul med matcher nästa vecka!!
Det är roligt men långa dagar, dock fick vi rast mellan 12-15 idag, powernappade och åt lunch. På eftermiddagen var det dags för challenges och vårt awesome black team vann båda två, yihaaa, som pris fick vi alla en massage som vi precis avnjutit!!
Strax sova, tidig träning imån igen :-)
Puss
//Jo


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

johannarydberg.blogg.se

Elitträning och svenssonliv

RSS 2.0