Storlien-feel good!Underbara älskade Storlien!
Jag har så många härliga minnen från den här lilla byn ❤️ 
Vi kom upp i lördags kväll mitt i snöstormen efter 18 timmarstågresamed två byten.
Det blev lite korv å bröd och sen en liten  promenad runt liftarna i snökaoset.
Söndagen bjöd på finfin åkning och massa snöande. Filippa och Manda testade skidor för första gången i sitt liv och var hur duktiga som helst. Efter bara några vändor i knappliften tog vi upp dom i ankarliften och de större backarna!
Måndagen töade det tyvärr menar ändå ok att åka, vi blev dock väldigt blöta då det duggade. 
Tisdagen bjöd på ett jäkla blåsväder så bara knappliftarna var öppna, vi åkte fram till lunch när tjejernas skidskola var klar. Eftermiddagen spenderade vi i badhuset på högfjällshotellet.
Onsdagen bjöd på härlig sol och fin åkning.
Torsdagen var det riktigt fint, det snöade under natten och morgonkvisten och det var som att åka i perfekt mjukglass hela förmiddagen och även solen tittade fram. Storlien visade sig verkligen frånsin bästa sida. Älskar när man står uppe i backen och ser över till Norge på ena sidan och Åre på andra sidan.
Idag har vi bara städat och packat innan det var dags för hemfärd. Efter lite strul fick vi tillslut en taxiresa till Åre för att sen hoppa på tåget där, nästa byter vi i Stockholm och åker till Hässleholm!

Imorgon är en fin dag, Stefan och jag firar 5 år, Min fina Fia kommer på besök från Stockholm, middag hos Slabbe på kvällen!

Jag behövde verkligen den här härliga veckan i Storlien för att bara vara, åka bräda/skidor och vara ute hela dagarna, bara vara jag.
För efter att ha vunnit SM fyra år i rad och varit med i vårt härliga landslag då är man bortskämd, och jag är såklart jätteledsen över förlusten och att jag inte kommer representera Sverige på mästerskap. 
Men tur i oturen så hade jag ändå bestämt att jag ska satsa på boxningen i år och då hade jag inte hunnit med landslagsuppdrag (missade två galor 2014 pga det) så nu är det full fart framåt med boxningen och jag läääängtar efter träning!!!
//Jo


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

johannarydberg.blogg.se

Elitträning och svenssonliv

RSS 2.0